2777
2789
عنوان

از چی خودتون خوشتون میاد ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 59 پست
مقاومتی در برابر مشکلات این ویژگیمو خیلییی دوست دارم و چشمای مدل گربه ایم رو دوست دارم خیلی جذابم کر ...

آخیییی منم چشام یخورده کشیده اس ، لامصب خیلی باحاله

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینکه هیچکس و نمیبخشم 

تعداد انگشت شمار افرادی هستن که خوشم میاد ازشون 

خط قرمز تو زندگیم زیاد دارم برای آدما 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

من خال های روی بدنم و صورتم رو دوست دارمم نمیدونم چرا حس میکنم زیباهستن

عاااااشق خالم ولی هیچی خال ندارم جز یدونه کمرنگ روی گونه ام😂

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

ابروهام خیلی پرپشته. همیشه از دوران مدرسه تا الان برای همه جلب توجه میکرد. بهش افتخار یا چیزی نمیکنم ولی خوب برام جالبن باعث شدن متفاوت تر به نظر برسم😁

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

خوش قول

آن تایم

راستگو

با اعتمادبنفس

منطقی

رازدار

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
از اینکه هیچکس و نمیبخشم تعداد انگشت شمار افرادی هستن که خوشم میاد ازشون خط قرمز تو زندگیم زیاد دارم ...

چقدر منیییی ، من اینجوری نیستم که کسی رو نبخشم اگه از چشمم بیوفتن دیگه برام ارزشی ندارن

خوشم میاد حساب آدمای دورو و میرسم خخخخ شوهرم میگه اشتباه میکنی سیاست نداری.اصلا اصلا اصلا نمیتونم تحمل کنم به روش میارم دورویی فرقی نمیکنه کی باشه

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

من فقط اخلاق دارم و صبر ایوب

بهترین خصلت👌

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
همه اینجا خوشکل و جذاب و خپش اندام اند نمیدونم چرا

اون همه معمولی و زشت داخل خیابون همشون منم

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
عاااااشق خالم ولی هیچی خال ندارم جز یدونه کمرنگ روی گونه ام😂

برای من روز به روز زیاد میشه خیلی برای همه سواله که چرا اینقدرر بدنم و صورتم خال زیاد زده مخصوصا روی صورتم که نزدیک ده تا خال دارم

چقدر منیییی ، من اینجوری نیستم که کسی رو نبخشم اگه از چشمم بیوفتن دیگه برام ارزشی ندارن

من نه میکشم نه فراموش میکنم 

حتی کوچکترین بی احترامی 

ممکنه جواب سلام بدم اما برام تموم شدن افراد

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد