2777
2789
عنوان

خونه مادرم میریم یه هندونه خرید حرف مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرید شوهرم پنج کیلویی

والله نمیدونم عمه و خاله که چشم دیدن زن  داداش و خواهر ندارن خب چرا میان وصلت میکنن با خواهر و  زن داداش  به خدا هفت پشت غریبه این کارها رو بکنه آدم دلش نمیسوزه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

با خودمون زندگی می‌کنه دستشویی بریم می‌ره باهامون

اوووف که چقدر بده خدا بهت صبر بده دختر جان 

اینطور مواقع قبلش شوهرت بخره بزاره تو ماشین بعد رفتین یواشکی ببرید داخل رییس کل نفهمه

رییس کل مثل فضولباشی سوراخ سمبه همه جا رو میبینه نمونش خاله خودم که شده مادر شوهر خالم 😒😒😒باز خوبه پسر خالم عقلش کشید جدا خونه گرفته 

رییس کل مثل فضولباشی سوراخ سمبه همه جا رو میبینه نمونش خاله خودم که شده مادر شوهر خالم 😒😒😒باز خوب ...

مادر شوهر من هفت پشت غریبه س  ولی انقد فضوله

بازم خداروشکر که جدایید

ما ۶ ماه اومد باهامون زندگی کرد با تَرک رو دیوارم کار داشت

والله نمیدونم عمه و خاله که چشم دیدن زن داداش و خواهر ندارن خب چرا میان وصلت میکنن با خواهر و زن د ...

غریبه و خودی فرق نمیکنه

آدم باید دندون خراب بکنه بندازه دور

مادرشوهر من غریبه هست جداهم زندگی میکردیم 

نمیدونی چکارها که نمیکنه

اونم با عزیزم گفتن و دورت بگردم

همچین ضربه هایی بت میزنه

نمیدونی از کجا خوردی

دیگه الان قطع رابطه هستیم

غریبه و خودی فرق نمیکنهآدم باید دندون خراب بکنه بندازه دور مادرشوهر من غریبه هست جداهم زندگی میکردیم ...

منم مادر شوهرم غریبه است عزیزم  مثل مادر شوهر شما بس،مار خورده افعی شده واسه خودش حالا جمعه قرار بعد دو سال برم خونش تصمیم گرفتم مثل مهمون برم و بیام بسکه بهش خوبی کردم و فقط بدی از این زن و دخترهاش دیدم بعد فوت پدر شوهرم اینگاری افسارپاره کردن 😏😏😏