وضع مالی مادرم خیلی بده بعد ماهی دوبار مارو مهمون میکنه شوهرم گفت پول نقد داری بده هندونه بخرم کارتخوان نداشت میوه فروش مادرشوهرم نخر خب ولش کن شوهرم گفت زشته دست خالی مادرشوهرم گفت نخری چی میشه دعوات میکنن منم گفتم نمیخاد بخری این همه حرف بخاطر یک هندونه وضع ما خوبه یه ذره مهربون نیستن مادرم زن داداش مادرشوهر مه بابام ده سال پیش فوت شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والله نمیدونم عمه و خاله که چشم دیدن زن داداش و خواهر ندارن خب چرا میان وصلت میکنن با خواهر و زن داداش به خدا هفت پشت غریبه این کارها رو بکنه آدم دلش نمیسوزه
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
غریبه و خودی فرق نمیکنهآدم باید دندون خراب بکنه بندازه دور مادرشوهر من غریبه هست جداهم زندگی میکردیم ...
منم مادر شوهرم غریبه است عزیزم مثل مادر شوهر شما بس،مار خورده افعی شده واسه خودش حالا جمعه قرار بعد دو سال برم خونش تصمیم گرفتم مثل مهمون برم و بیام بسکه بهش خوبی کردم و فقط بدی از این زن و دخترهاش دیدم بعد فوت پدر شوهرم اینگاری افسارپاره کردن 😏😏😏
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم