2777
2789
عنوان

بیاید راهنمایی زیاد میخوام

89 بازدید | 22 پست

دوسش دارم دوسم داره دوبار درخواست داد رد کردم بخاطر اخلاقاش و اینکه خیلی طرز بیانش خوب نبود و اصلا بلد نیست با یه دختر حرف بزنه

چند روز پیش استوری شکست عشقی که مطمئنم مربوط به من بود گذاشت منم یه جواب خنثی دادم و ازینکه به خودم نگرفتم ناراحت شد

بعد کلی ازش پرسیدم ازم ناراحتی فقط یه کلام اومد گفت نه بعد اف شد

امروز صبح بعد دوروز پیام داده سلام چطوری بعد که جوابشو دادم میگه نشناختم منم جوابشو ندادم که خودش پیام بده دوباره 

الان چیکار کنم اگه پیام داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۹ اون ۲۱یکم راهنمایی میکنی که اگه الان اومد دوباره پیام داد چی بگم

این آخرش که خودش پیام داده ، بعدش گفته نشناختم رو درک نمیکنم آخه چرا😑؟

اگه پیام داد به نظرم نه خیلی مشتاق نشون بده نه خیلی سرد ، کاملا عادی صحبت کن 

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

این آخرش که خودش پیام داده ، بعدش گفته نشناختم رو درک نمیکنم آخه چرا😑؟اگه پیام داد به نظرم نه خیلی ...

یعنی لج کرده خواسته حرص در بیاره

منم جواب این حرفشو ندادم ازونموقع تاحالا انلاین نشده

الانم حتما میخواد بیاد بگه عه تویی 😂😐

یعنی لج کرده خواسته حرص در بیارهمنم جواب این حرفشو ندادم ازونموقع تاحالا انلاین نشدهالانم حتما میخوا ...

وا این کارا چیه😂 بچه بازی درمیارین چرا

تو روبیکا آشنا شدین؟

نه تلگرامخب دوبار ردش کردم لج کرده لابد چمیدونم وگرنه مگه میشه نشناسه

خب فازت چیه تو ؟

هم دوبار ردش کردی هم دوسش داری؟

اگه دوسش داری پس باهاش اوکی شو دیگه 

دلم نمیاد میگم شاید چون دوبار ردش کردم به غرورش برخورده میخواد یکم خودشو اروم کنه با این کارا

خیلی رفتار بچگونه ای داره و خود تو هم جفتتون ادم رابطه درست نیستین هر چه قدر بیشتر جلو برین رنج رابطتون بیشتر میشه و اینکه تو مسئول اون ادم نیستی تنها نصیحت خواهرانه ای که میتونم بهت بکنم بلاکه اصلا دنبال اینکه بهش چی بگی نباش اینو اگه الان نفهمی نهایت چند ماه یا سال بعد میفهمی

خیلی رفتار بچگونه ای داره و خود تو هم جفتتون ادم رابطه درست نیستین هر چه قدر بیشتر جلو برین رنج رابط ...

الان بعد از دوروز که آف شده بود اومده پیام داده سلام عزیزم ببخشید اون پیام برا یکی دیگه بود برا تو اومد و ببخشید تلگرامم درست کار نمیکرد که آف بودم 

نظرت؟

الان چطور رفتار کنم چی بگم منم بگم نشناختم؟

خب فازت چیه تو ؟هم دوبار ردش کردی هم دوسش داری؟اگه دوسش داری پس باهاش اوکی شو دیگه

الان بعد از دوروز که آف شده بود اومده پیام داده سلام عزیزم ببخشید اون پیام برا یکی دیگه بود برا تو اومد و ببخشید تلگرامم درست کار نمیکرد که آف بودم 

نظرت؟

الان چطور رفتار کنم چی بگم منم بگم نشناختم؟

الان بعد از دوروز که آف شده بود اومده پیام داده سلام عزیزم ببخشید اون پیام برا یکی دیگه بود برا تو ا ...

گفتم بلاکش کن ولی دوست داری بهت بگم جوابشو بده اوکی شین این ادم هنوز هم داره بهت دروغ میگه هیچ وقت تلگرام پیامی که به یکی دادی رو برای یه نفر دیگه نمیفرسته😂باور کن باز هم پسر صد برابر بهتر از این هم هست 

گفتم بلاکش کن ولی دوست داری بهت بگم جوابشو بده اوکی شین این ادم هنوز هم داره بهت دروغ میگه هیچ وقت ت ...

میدونم دروغ میگه

بهش بگم خودتو از چشمم انداختی منم کسی که باهام اینطوری رفتار کنه رو دیگه توی زندگیم راه نمیدم؟نظرت چیه راجب این