2777
2789
عنوان

شوهرم خواب دیده من بهش خیانت کردم

177 بازدید | 9 پست

من حامله ام بعد شوهرم دو بار خواب دیده تو یه جای سفیده یکی میاد یه بچه میزاره بغلش میگه این بچه پسر زنته ولی بچه تو نیست 

از صبح صد بار گفته تعبیرشو کسی میدونه؟

مامان آراز و دنیز😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکن است اشاره به این داشته باشد که شما درگیر موضوعی هستید که هرچند به شما مربوط است، اما به‌طور کامل مال شما نیست (مثل یک پروژه، رابطه یا تعهدی که بیشتر بر دوش دیگری است).  

- همچنین، ممکن است نشان‌دهنده ترس یا نگرانی شما از پذیرش مسئولیتی جدید باشد، درحالی که احساس می‌کنید کنترل کامل روی آن ندارید.

اینو اورد

اینطور خواب‌ها بیشتر از نگرانی‌های ذهنی یا استرس‌های ناخودآگاه نشأت می‌گیرن و معمولا معنای خاصی ندارن. گاهی وقتی آدم‌ها در شرایط خاصی ذهن‌شون ممکنه به صورت ناخودآگاه چنین خواب‌هایی ببینه. در واقع این خواب‌ها احتمالا به هیجانات و اضطراب‌های درونی مرتبط با تغییرات زندگی‌تون اشاره دارن، نه اینکه واقعا اتفاقی در دنیای واقعی رخ بده.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

ممکن است اشاره به این داشته باشد که شما درگیر موضوعی هستید که هرچند به شما مربوط است، اما به‌طور کام ...

عزیزم چطوری آوردی ؟

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه