2777
2789
عنوان

بچه ها الان فهمیدم شوهرم گل میکشه چه خاکی به سرم بریزم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 84 پست
مگه گُل اعتیاد داره بچها؟؟؟

بله ترک کردن هم نداره 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که خودش کمپ نمیره چون اینا وابستگیشون زیاد تر از تریاک باید زنگ بزنی کمپ با نقشه قبلی یهو بریزن تو خونت ببرنش اگه همسایه های بد داری سوار ماشینش کن برین بیرون با کمپ هماهنگ کن بیان تو خیابون یه حای خلوت ببرنش ترکش سخته بدترین ترکه داره و وقتی بیاد بیرون نه تنها قدردانی نخواهد بود بلکه به خاطر عذابی که کشیده تورو حتی مقصر میکنه توهم میرنه و دندوناش خراب میشه و چرت و پرت گویی هاشون شروع میشه

بله شاید زود معتاد نشی ولی وقتی شدی ترکش از ترک تریاک بدتر و سخت تره

ای واااای

من دیدم چقد تو جوون ها زیادشده

فکرکردم اعتیاد نداره و مثل سیگاره🤕

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

بهترین راه اینه ببرینش کمپ

نمیشه نمیخوام کسی بفهمه آبرومون میره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

نمیدونم بخدا قسم ولی با دعوا پیش نرو فقط بدتر میشهبا زبون نرم کمکش کن

الان اومد چی بگم بهش از ناراحتی و عصبانیت دستام داره میلرزه😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

نمیشه نمیخوام کسی بفهمه آبرومون میره

الهی بمیرم برات🌺🌺

حداقل به پدر مادراتون بگو

باورکن اینجوری شوهرت هیچوقت ترک نمیکنه

لااقل به پدرش بگو ، ازش حساب می بره ؟؟؟

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

اگه ادم مغروری هست واکنش شدید نشون نده منطقی رفتار کن

چی بگم خواهر زبونم بند اومده دستام داره میلرزه😭

الهی بمیرم برات🌺🌺حداقل به پدر مادراتون بگوباورکن اینجوری شوهرت هیچوقت ترک نمیکنهلااقل به پدرش بگو ...

نه از هیشکی حساب نمیبره

پدرش خودش بی بی سیه

خطرناکه ؟ چون پسرنوجووون دارم یه بارگفت. همکلاسی هام میکشن بعضی وقتا

اره مگه میشه خطر ناک نباشه از تریاک به بعد همه جی وحشتناک خطرناکه وابستگی شدید داره و ترکش هم عملا غیر ممکنه مگه اینکه طرف بخاد ترک کنه که نود درصدشون نمیخان بچتو ازشون دور کن  من پدرم افتاد تو همین دام ما داریم پاسوز میشیم