2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی همون خواستگار های سم رو هم از نزدیک ندیدم😂

وقتی سنم کم بود زیر ۱۵ سال چند بار با خانوادم صحبت کردن بیان خواستگاری که البته به من نگفتن دیگه بعد از اون خواستگار نداشتم که نداشتم 🤣

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

یکی منو میخواست برا داداشش😂😂بعد به مامانم گفته بود ولی من ندیدمش اصلا نمیدونستم

عکسشو که نشون مامانم داده بود میگف از بس پسره گندن منده و هیکلی بوددد قیافشم عین این خلافکارا

حالا من خودم یکم ریزه میرم بعد مامانم میگفت تا دیدمش ترسیدم اصن😂😂😂😂😂

حتی همون خواستگار های سم رو هم از نزدیک ندیدم😂وقتی سنم کم بود زیر ۱۵ سال چند بار با خانوادم صحبت کر ...

وای 😂😂😂 خاستگارای نوجوانی اسیدن 😂😂😂😂😂

ایشالا اونی که باید پیدا میشه 

شاید خانواده همچنان بهت نمیگن 

اینو ک میگم مربوط میشه به 10 11 پیش.. 

یه خاستگار داشتم واقعا عجیب بود

اومد تو اتاق ... بعد خیلی رو مخ نگاه میکرد

بعد یکم حرف زدیم وتموم..

بعد یه مدت طولانی میرفتم بیرون تعقیبم میکرد..

خیلی چندش بود.. 

زنگ میزد خونمون قط میکرد...

اصن خیلی انرمال بود..

بعد دو سال پیش بابامو دیده بود احوال منو پرسیده بود گفته بود من خیلی دوسش داشتم ولی شما موافق نبودید ...😅😅😅😅

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
چرا 😂بیشتر توضیح میدیکلا پسرعمو داستانه

ما از بچگی تو خانواده مون اسم گذاشته بودن ولی خب وقتی بزرگ شدیم من دیدم مورد خوبی واسه من نیست یعنی موقعیت اجتماعی من بالاتر بود دیگه جواب منفی دادم هنوزم بعد گذشت ۵ سال خانواده هامون با هم قهر هستن😶

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️