2777
2789
عنوان

خدا لعنتم کنه که برای وزن گرفتن بچم باهاش اینجوری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا خیرتون بده اونقد گریه کردم که سرم داره میترکه یعنی میشه نشاسته رو قطع کنم و زود شام بخوره رو ...

بابا بچت سالم اصول آزمایش رعایت نکردی 

مشکلی نداره تازه با این همه رعایت نکردن قندش نرفته بالای ۱۰۰

نه نگفته بودم خدا لعنتم کنه

من مادرم سر اینکه لاغر بودم کتکم میزد هنوزم با من درگیره سر وزن باور کن انقدر ارزش نداره اینجور چیزا که شما حرص میخورین

شما که قصد بدی نداشتی انشاالله چیزی نیست عزیزم

اسی بردادر من وقتی بچه قندش رفت تو ۲۰۰ بچه کوچیک داشت تلف میشد خداروشکر برگشت و الان نه دیابت داره ن ...

الهی خدا برادرزادتون حفط کنه.وای یعنی میشه به خاطر دیر شام خوردنش باشه و نشاسته؟از دیروز فقط نگاش میکنم و گریه میکنم دیشب تا صبح بیدار بودم

من مادرم سر اینکه لاغر بودم کتکم میزد هنوزم با من درگیره سر وزن باور کن انقدر ارزش نداره اینجور چیزا ...

چاقی و لاغری بچه ژنتیکی هست بیشتر به این بستگی داره که وزنش نرمال هست یانه وقتی نرمال برای چی باید آدم حرص بخوره

من مادرم سر اینکه لاغر بودم کتکم میزد هنوزم با من درگیره سر وزن باور کن انقدر ارزش نداره اینجور چیزا ...

منم خیلی به خطر لاغر بودن دخترم حرص خوردم ولی الان میگم کاش مر ه بودم و نشاسته نمیدادم دیشب تا صبح بیدار بودم و گریه کردم

چاقی و لاغری بچه ژنتیکی هست بیشتر به این بستگی داره که وزنش نرمال هست یانه وقتی نرمال برای چی باید آ ...

نمیدونم خدا لعنتم کنه دیشب تا صبح بیدار بودم گریه کردم و خودم لعنت کردم