2777
2789
عنوان

سه قلو بار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 75 پست
الانم سالمن ولی ممکنه در اینده هر اتفاقی بیوفتهاینکه من تنهام و کارای خونه هست و هیچوقت غذای اماده ن ...

اها من فکر کردم دکتر گفته اون قل سالم نیست

ببین اینده قراره چی میشه 

تا قطحی نباشه دکتر نامه پزشک قانونی برای سقط نمیده

شکرت خداجون💕

اخه اصلا داری با حرفای کی جلو میری اسیهمه صفحه رو خوندم چرت و پرت و مزخرف نوشتن یه سریا .اصلا این نس ...

فدات بشم حرص نخور

انشاالله خدا بهت شفای کامل بده

منم میترسم فردا روزی شرمنده ی بچه هام بشم که یک عمر باید عذاب بکشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور خوردی؟ چندوقت روزی چندتا؟ چرا خوردی؟ یعنی مشکلی داشتی یا خودت دلت خواست دوقلو بشن وبه جاش 3قلو ...

تنبلی تخمدان داشتم قبلا

میخاستم بخورم ک یکی بشه 

از شب۲پریود تا ۶پریود شبی ۲تاخوردم

فدات بشم حرص نخورانشاالله خدا بهت شفای کامل بدهمنم میترسم فردا روزی شرمنده ی بچه هام بشم که یک عمر ب ...

الان خود مامان من عذاب میکشه .

از بدر تولد حتی نتونستم شیر اغوزشو بخورم کلا شیرخشکی بودم .

کتفم داره ب مرور کج میشه گردن درد شدید پاهای پرانتزی پکتوس چال سینه گرفته تا شکستن ی بار فک ام و خرج بشدت دندونام 

تاحالا کسیو دیدین ۹ تا دندون اضافه داشته باشه ؟ من دارررم عذاب میکشم

مامانمم همینطور 

ی بارم حتی گفت کاش به حرف دکتر گوش میکردم و گریه کرد .

اون موقع مگه کسی تا الان پشت مامانم بوده .

ولی بخاطر اینکه ی تایمی میخواسته بره برای سقط من همه باهاش قطع رابطه میکنن میگن گناه بوده 

همونا از بدر تولدم پشت مامانمو خالی کردن حرف دراوردن بچه سالم نمیتونه بدنیا بیاره

امام علی با چاه درد و دل میکرد بعد تو میای از چن تا نی نی سایتی کم عقل مشورت میگیری ؟

ببخشید واقعا اعصابم خورد شده گریم گرفته

.

ممنونم از پیامتمن چقد گریه کردم با حرفات .......دلم خونه بخدا هیچکس نمیفهمه چی تو دلم میگذره .مگه می ...

قربونت برم قشنگم بسپر بخدا بعدم تحت نظر پزشک باش مطمئنم اون چیزی که صلاحته اتفاق میوفته

پس پنج قلو ها چطور سالم به دنیا میان

میدونه چقدر از دو قلو حتی معلول و ناتوانی جسمی هستند؟ پنج تا که سهله شما فقط یکیش رو دیدی این خانومم قطعا مثل هر انسان دیگه ای سه قلو براش جذابه ولی ترجیح میده یکیش از بین بره ولی دوتای دیگه سالم باشه تا اینکه تا آخر عمر بچه اش خدایی نکرده مشکل دار باشه بعدم جنین تا چهار ماهگی روح نداره فقط سلوله شما واسه همه سلول‌های بدنت انقدر نگرانی؟

سلام عزیزم شبت بخیر .

امیدوارم حالت خوب باشه ، خواستم برات دعا کنم که هرچی. به صلاحته همون اتفاق بیوفته .

منم مثل شما بارداری چندقلویی داشتم و میدونم چقدر پر ریسک و نگران کننده است .

ازت درخواست میکنم بخاطر شرایطتت که بارداری حالت رو نرمال نگهداری ، مطمئن باش همچی به درستی پیش میره ‌.

با آرزکی سلامتی برای خودت و نی نی هات ❤️

میدونه چقدر از دو قلو حتی معلول و ناتوانی جسمی هستند؟ پنج تا که سهله شما فقط یکیش رو دیدی این خانومم ...

من مراقب بدنم هستم امیدوارم این خانم بهترین تصمیم رو برای زندگیش بگیره 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤