2777
2789
عنوان

سه قلو بار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 75 پست

و ببین بد کردی وقتی تو نی نی سایت عنوان کردی چون اینجا آدمایی هستند که نمی‌دونم دلیلشون چیه میگن حتی اگه خودت مردی هم بچه رو به دنیا بیار مهم نیست خودت باشی یا نه فقط اون بچه رو به دنیا بیار یا اگر فردا روز تو سختی و فلان باشی بیای بگی من اینجوریم بچه دارم نمی‌تونم نمی‌رسونم میگن چرا آوردی می‌خواستی نذایی برای چی آوردی وقتی پول نداشتی و فلان اینجا کشته مرده اینم که بهت عذاب وجدان بدن بابت یک تصمیم درستت و بعد که بیای کاری که اینا گفتن انجام دادی رو بگی از سختیاش میان شروع می‌کنن به سرکوفت زدن به تو بدبخت کردن بیشترت

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

حالا چرا منو میزنیوقتی به احتمالات بیشتر از خدا اعتقاد داری من چیزی برای گفتن ندارم خیلیا بیشتر از س ...

حرف شمام از ی منظر درسته ولی خدا عقل داده علم و توانایی انتخابم داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دکتر بگه سالمن هر سه بازم دوتا میخواین؟

الانم سالمن 

ولی ممکنه در اینده هر اتفاقی بیوفته

اینکه من تنهام و کارای خونه هست و هیچوقت غذای اماده ندارم و ی بچه کوچیک هم دارم هست

بهتره قبل از تایپ کردن کمی فکر کنی عزیزممن استخاره گرفتم ،زنگ زدم راجب مسئله شرعیشم پرسیدماین کار را ...

عزیزم به این حرفا توجه نکن اگه میدونی نمیتونی و نمیشه حتما ریداکت کن اونا الان صرفا یه لخته خون هستن 

دعا رو از این جهت گفتم که من نخام تصمیم ب حذف بگیرم خودش انجام بشهحدااقلش اینه میگم من نکردمولی اگ م ...

از نظر پزشکی قطعا اگر دکتر ماهری رو انتخاب کرده باشید ، در جریان سلامت و وضعیت بارداری شما هستند،نگران نباشید ایشون بهتر تشخیص میدند که چه تصمیمی باید گرفته بشه

بارداری های چند قلویی معمولا ریسک دارند اما نه به این معنا که بارداری هایی که تک جنین هستند تضمینی برای سلامت صد در صدی اون  جنین و مادر هست و یک زایمان کاملا بی خطر

شما طبق نظرات پزشک عمل کنید و توکل بر خدا ، امیدوارم بهترین ها پیش رو داشته باشید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اخه اصلا داری با حرفای کی جلو میری اسی

همه صفحه رو خوندم چرت و پرت و مزخرف نوشتن یه سریا .

اصلا این نسخه و دستور پزشکه علم چیزی رو ندارین نظر ندین توروخدا نظرررررررررررر ندییییییییین .

سه تا بچه ب مشکل بخورن مادر ب مشکل بخوره شاید اصلا مادر نتونه تحمل کنه چرا از خودشون شر و ور فتوا میدین .

دکتر به مامان من گفته بود غربالگری مشکل داره منو بندازه نکرد 

الان بین دوتا بچه من دارم عذاب جسمی روحی میکشم میفهمین اینو ؟ نمیفهمین .

مگه شما مادر اون سه تایین بفهمین اسی چی میکشه ؟ نمیفهمین برای خودشم سخته ؟ سه تا ناقص بهتره یا دوتا سالم .

اونم تازه با مادر سالم .

تا علم کاری و ندارین توش دخالت نکنین عذاب وجدان ندین اسی حاملس خبرتون نیاد با این انرژی دادناتون 

اعصابمو بهم ریختین 

.

ببین نه به حرف مادر شوهرت نه به حرف زنای نی نی سایتی نه به حرف خاله خان باجی‌های توی کوچه و خیابون گ ...

بله موافقم.من باید منطقی باشم هرچند احساساتم خیلی زیاده و همش گریه میکنم ولی ناچارم

حالا چرا منو میزنیوقتی به احتمالات بیشتر از خدا اعتقاد داری من چیزی برای گفتن ندارم خیلیا بیشتر از س ...

بله ولی ممکنه تو موقعیت ریسک نبودن ایشون حتما مشکلی داره که دکتر این تصمیم رو گرفته من خودم مذهبی هستم‌ خدا گفته به من اعتماد کنید ولی خوب عقل و شعور و علم هم به بشر داده که فکر کنن راه انتخاب کنن 

مثل اینکه یکی دور از جون سرطان بگیره بعد بگه من درمان نمی کنم به خدا توکل می کنم اون دنیا باید به خدا جواب بده که چرا از بدنش مراقبت نکرده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
لتروزول خوردم

چطور خوردی؟ 

چندوقت 

روزی چندتا؟ 

چرا خوردی؟ یعنی مشکلی داشتی یا خودت دلت خواست دوقلو بشن وبه جاش 3قلو شدن

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404