2777
2789
عنوان

Pms 🥺

100 بازدید | 11 پست

واقعا آزاردهنده ست از بعد‌ زایمانم اینطوری شدم نزدیک پریود که میشم انگار دنیا آوار شده روی سرم،همش گریه م میگیره استرس‌ میگیرم نگرانم پاهام بی حال میشن نمیتونم بدنمو تحمل کنم 🥴 شما هم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من از وقتی پریود شدم تا الان ده روز مونده شروع میشه افکار منفی اعصاب صفر گریه دعوا حال بد یهو تب ...

ینی همش بخاطر پریوده؟؟ من گاهی حس میکنم یسری حالتام ربطی به پریود نداره مثلا بیش از انداااااازه‌ نگرانم الکی 

من دهنم سرویس شد یه هفته تو pms بودم استرس شدید، سردرد، بی حوصله، عصبی، قفسه سینه ام تیر میکشید تازه ...

وای خدا😔 منم بخدا از دیروز که بیدار شدم جون ندارم راه برم همشم بغض میکنم نمیتونم نفس بکشم 🫤

ینی همش بخاطر پریوده؟؟ من گاهی حس میکنم یسری حالتام ربطی به پریود نداره مثلا بیش از انداااااازه‌ نگر ...

نه از پریودیه مطمعن باش هورمونا بهم میریزن منم اینجور میشم انقد دلشوره و اضطراب میاد همش فکرای بد و منفی میاد سراغم