2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد بیست روزه

52 بازدید | 6 پست

خانومای عزیز 

بچم بیست روز هست شیر خشک میخوره شیر خودم نمی خوره 

قبلا شیر خشک آپتامیل 45سی سی و یک و نیم پیمانه میدادم همه چی عادی بود

تا چهار شنبه دکتر گفت چون چهل و پنج سی سی ممکنه اشتباه کنی بکن شصت سی سی

از فردای اون دفع نمیکنه 

دکتر پیام دادم گفت تا پنج روز مشکلی نیست 

ولی بچه شکمش سفت شده و اذیت هست  و مدام گریه و بی قراری میکنع

تو این چند روز یه بار آب قند خیلی خیلی کم دادم شکمش کار کرد

و یه بارم یک سی سی روغن گلیسیرین به مقعدش زدم دفع کرد(این روش دکترش گفته بوذ زمانی که زردی داشت) 

حالا شما تجربه ای دارین چیکار کنم

بچه بیست روزه عذاب میکشه😓😓😓

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

میدونم طولانیه 

ولی مامانا اگه تجربه ای دارین بگین 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به دکترش بگو بچه اذیته شاید نیازه شیرخشکش عوض شه... واقعا اذیت میشن پنج روز شکمشون کار نکنه بچه روزی ده وعده شیر میخوره باید چند بار کار کنه که روال طبیعی طی بشه

دکتر من همون آب رو گفت.بعد شیرخشک.و اینکه روغن نزن.برای مراحل حاد هست روده هاش تنبل میشه.من بجای آب خالی،کمی ترنجبین هم میزدم.یا لااقل کمی نبات.باز با دکتر مشورت کن.برای بچه من که گفت آب بده شکمش کار کنه

دکتر من همون آب رو گفت.بعد شیرخشک.و اینکه روغن نزن.برای مراحل حاد هست روده هاش تنبل میشه.من بجای آب ...

منظورتون آب جوشیده شده سرد هست؟؟ 

مقدارش چقدر باشه؟؟ 

عزیزم چند بار باید بهش بدم؟؟؟ 

چون من اتفاقی دیروز خیلی کم آب قند دادم شکمش کار کرد

ولی امروز خبری نیست