2777
2789

نمیدونم کی گفت یکی باید نماینده بشه اصلا چرا باید باشه مثل قدیم مگه بد بود ؟؟ انواع و اقسام جشن بود طی سال پول گرفتن برای روز معلم گفت باید فلان قدر واریز کنید باز برای پایان سال گفتن ۵۰۰ واریز کنید غیر اتفاعی و اینا هم نیست یه جای خیلی کوچیک و ارزون ثبت نام کردیم که هزینه کم بخوان ولی کلی پول گرفتن الانم یه مامان خود شیرین کلاس دخترم گروه زده باید فلان مبلغ برای نماینده واریز کنید چون زحمت کشیدن اخه به ما چه مگه ما خواستیم نماینده بشه

جشن پایان سال؟؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا🤕دقیقا چه زحمتی

نشنیده بگیر بیخیال

چه مزخرف شده سیستم مدارس

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ما علاوه بر شهریه مدرسه 3 تومن برای هزینه های جانبی میدیم

دیگه کلا غیر از کادوی روز معلم هیچ هزینه ای از ما نمیگیرن 

نماینده ام نداریم اصلا

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

وااا🤕دقیقا چه زحمتینشنیده بگیر بیخیالچه مزخرف شده سیستم مدارس

چرا اموزش پرورش برخورد نمیکنه با اینا 

خود معلم لال هیچی نمیگه این نماینده میگه ۵۰۰ واریز کنید باید برم کیک بخرم اونم ۳۰ نفر 

زمان ما چقد خوب بود یه مبصر بود اونم نوبتی از ذو دفتر نمره چقد جوش ساده و صمیمی بود الان فقط شده پول پول پول هرروز یه مسخره بازی ما کلا دویست تک تومنی می‌دادیم فقط برای پول بیمه همین

درسته زحمت میکشن ولی در عوض معلم و مدیر معاون از خجالتشون درمیان دیگه چه پولی؟بعدم نماینده ها هیچ پولی از طرف خودشون بابت جشن و کارای کلاسی و اینا نمیدن پس کلا میشه براشون سود