2777
2789
عنوان

نگاه های عجیب یه مرد

5742 بازدید | 70 پست

بچه ها من ۲۱ سالمه.ی روز ی اقایی اومد تو دانشگامون بهمون درس بده. اخر کلاس چند دقیقه زل زده بود ب من.چشم ور نمیداشت ازم.همش حواسش ب من بود.ب نظرتون خوشش اومده ازم یا ...

ادم با شخصیتی بود و موقعیتش هم خیلی خوب بود.دوباره بازم میبینمش.ب نظرتون چجوری باهاش رفتار کنم ک متوجه منظورش بشم؟

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...

توهم زل بزن بهش

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به همه اینجور نگاه میکنه یا فقط به تو.منم یه همکلاسی دارم به همه بدجور نیگا میکنه ینی یهو سرمونو برمیگردونیم میبینیم خیره شده بهمون همچنان هم نگا میکنه طوری ک ما بیشتر خجالت میکشیم😂😂

انرژی مثبت باش

بش بگو هرکی پِلک زد خَره..اگه زد ینی دوسِت نداره😁

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
ببین به همه اینجور نگاه میکنه یا فقط به تو.منم یه همکلاسی دارم به همه بدجور نیگا میکنه ینی یهو سرمون ...

این همکلاسی نیس عزیزم.خودش دانشجو ولی استاد ماست.حتما دقت میکنم این دفعه.

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...

به روی خودت نیار.

ماخانوما چون احساسی هستیم.بایه اتفاق اینجوری کلی توفکرفرومیریم.اگه خوشش بیاد دفعه ی بعد میاد جلو.....تواصلا به دوت نیار انگارکه تاحالا ندیدیش ....

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍