2777
2789

یوقتایی که خیلی دلم‌از‌مادرشوهرم میگیره و از حرفاش ناراحت میشم میرم به شوهرم میگم اونم باهاش دعوا میکنه سر و صدا میکنه...

بعدشم مادرشوهرم میره ازش معذرت خواهی میکنه(نه از من)

حالا همش مادرشوهرم میگه چرا یه چیزی که‌بهت میگم میری به شوهرتون میگی شر بپا میکنی

من مقصرم؟

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

حتما بگو یکم هم مراوده با همچین سمی رو کمترش کن

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت جواب بده خب .

زبون نداری ؟ 

بگو چرا توهین میکنی ؟ من چیکارت کردم ؟ به شوهرم بگم هم میگی شر بپا کردی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا نباید بگم.هم به شوهرم میگم هم خودم جوابشو قشنگ میزارم کف دستش

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

نه من خودم جوابشو میدم و رفتاری متناسب با همون رفتار انجام میدم 

به همسرم چیزی نمیگم 

همسرم چیکار کنه آخه 

مگه کنترل مادرش دست همسرمه 

وکیل وصی هم نمیخوام

اگر همسرم گفت چرا همچین کردی یا جرا اینو گفتی میگم در جواب حودش گفتم نگه تا نشنوه 

البته پیش نیامده تا حالا 

🥰                 

مادرشوهرت از شوهرت میترسه عجیبه 

برگ برنده هم دست توهه 

والا ما چیزی بگیم شوهرامون خفه امون میکنند اصلا به دعوا با مادرشوهر نمیرسه بنابراین ترجیح میدیم چیزی نگیم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم میگم ولی همسرم بهم میگه اسمش روش هست مادرشوهر 

مادر خودت نیست ازش انتظار نداشته باش 

یا میگه که پیر شده من نمیتونم اخلاقش رو درست کنم😣😑

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید