2777
2789
عنوان

آخه الان وقت جاروبرقی زدنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 75 پست

اینجور که معلومه خونه ها به بادی بنده😂اخه صدای ویبره و آلااارم؟!

ولی من جای همسایه بودم هرچی هم شرایط اضطراری بود و نیاز به جارو،جارو دستی میکشیدم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صدای زنگ هشدارشو میشنوم کثافتا بعد ده تا زنگ برمیدارن خدا بگم یه خونه ویلایی بهشون بده گمشن برن ا ...

آخ چه دعای قشنگی آفرین خوشم اومد

خواهر از این دعاها برای منم بکن 

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته
برای اینکه بعضی ها حساس ان هرچی حساسیتت بیشتر باشه بدتر میشه حالا همسایه های ما  رو به روی قشش ...

کاش فقط بچه ها بودن . خدایی بچه ها بنظرم اصلا مشگل ندارن . بزرگا بدتراز بچه ها هستن

برای اینکه بعضی ها حساس ان هرچی حساسیتت بیشتر باشه بدتر میشه حالا همسایه های ما  رو به روی قشش ...

ساختمون ما صدا نمیاد وگرنه به صدا خیلی حساسم اعصاب خورد کنیه خوب تحمل داری

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد

من خونه ام ویلاییه همسایه هامم آرومن مثل خودمون.بغل دستیمون یه آقاوخانم پیرن که عاشق گل وگیاهن هرازگاهی به گلخونشون سیروصفامیدن بامته میرن رواعصاب اونم کی ساعت 8صبح ولی بازم قابل تحمل ترن😍

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

همسایه طبقه پایین ما یه خانوم و آقای مسن هستن که وقتی دو تایی هستن معمولا سر و صدایی ندارن ولی متاسفاته زیاد پیش نمیاد که تنها باشن. کل هفته رو پسر و دختر و داماد و عروس و نوه ها خونه اینان!!

وااااای اونقدر سر و صدا دارن خدا میدونه. به خصوص تابستونا که پنجره ها بازه صداشون چند برابر میاد.

اصلا هم با هم راه نمیانا اکثرا دعوا میکنن.به خصوص وقتی حسابی قات میزنن یه فحش هایی میدن که تا حالا من نشنیدم به لطفشون چند تا فحش توووووپ یاد گرفتم😎😎

ولی اونقدر بده که جایی نمیشه گفت😁😁

یکبار یه کاری کردم تا یه مدت دیگه سر و صدا نکردن😎😎😎

اگه دوست داشتین تعریف میکنم. چقدر حرف زدم😐😐😒

BabyFetus Ticker
آخ چه دعای قشنگی آفرین خوشم اومد خواهر از این دعاها برای منم بکن 

انشالله یه ویلایی دوهزار متری و یه ماشین شاستی بلند نصیبت کنه خدا

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
ساختمون ما صدا نمیاد وگرنه به صدا خیلی حساسم اعصاب خورد کنیه خوب تحمل داری

سازه خونه ماهم خیلی محکمه .به خاطرهمین نه صدامون میره نه صداشون میاد

کاش فقط بچه ها بودن . خدایی بچه ها بنظرم اصلا مشگل ندارن . بزرگا بدتراز بچه ها هستن

درست میگی گاهی وقتا آدم از بعضی کار های غیر ضروری که بی موقع انجام میشه حرسش میگیره 

مثلا همسایه پاینیمون ساعت ۳ شب پنجره آشپزخونه که تو نورگیره(پنجره اتاق و آشپزخونه همه واحد ها تو این قسمته)  رو با جارو برقی داشت تمیز میکرد 

البته من چیزی نگفتم یه دقیقه س دیگه 

ولی اگه یه وقت بخواد اعتراض کنه منم اعتراض میکنم

که خدااا رو شکر تو ساختمان ما همه با هم پایه ایم هیچ کس با دیگیری کاری نداره

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته
همسایه طبقه پایین ما یه خانوم و آقای مسن هستن که وقتی دو تایی هستن معمولا سر و صدایی ندارن ولی متاسف ...

بگو 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

مافقط ازیه چیزهمسایه مون اذیت میشیم😢😢😢اونم بوی کبابه هرپنج شنبه توایوون (بالکن)خونه دورهم بابچه هاشون😍😍😍😍