ماکارونی رو تا حدی که نرمیش رو دوس داری بجوشون
من بیشتر از موقعی که میخوام دم بدم میجوشونم
بعصی مدلا سفت ترن من اونا رو برا سالا ماکارونی استفاده نمیکنم مثلا صدفی رو برا دم دادن استفاده میکنم و پروانه ای رو برا سالاد
بعد ک جوشوندی روش اب سر بگیر تا خنک شه و نچسبه به هم
موادت رو باهم قاطی کن و با سس
تو یه طرف بزرگ ماکارونی سرد شه و مواد رو بریز رو هم و قاطی کن
سس هم من از سس پایونز مهرام استفاده میکنم و ادویه رو خودم میزنم
اگه با مرغ درست میکنی دو سه قاشق اب مرغ بریز تو سست