2777
2789

هیچکدوم

صبر میکنی سرد میشه، بعد سس و موادشو اضافه میکنی

یه آب سردم باید بگیری روش موقع آب کش کردن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ماکارانی جوشید با بقیه مواد قاطیش کن بزار تو یخچال (بدون سس) بعد که سرد شد خودشو گرفت بهش سس اضافه کن 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

منم همین دو ساعت پیش درست کردم🥲

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

اهاسس ساده میزنین یا هزار جزیره؟

ساده مایونز 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خوب درومد؟

عالی

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

خوشمزه میشه؟ بعضیا میگن بدمزس و هزار جزیره میگن بزن👩‍🦯

ما با مایونز دوست داریم ، سلیقه ایه شما هر کدوم دوست داری بزن

ماکارونی رو تا حدی که نرمیش رو دوس داری بجوشون

من بیشتر از موقعی که میخوام دم بدم میجوشونم

بعصی مدلا سفت ترن من اونا رو برا سالا ماکارونی استفاده نمیکنم مثلا صدفی رو برا دم دادن استفاده میکنم و پروانه ای رو برا سالاد

بعد ک جوشوندی روش اب سر بگیر تا خنک شه و نچسبه به هم

موادت رو باهم قاطی کن و با سس

تو یه طرف بزرگ ماکارونی سرد شه و مواد رو بریز رو هم و قاطی کن

سس هم من از سس پایونز مهرام استفاده میکنم و ادویه رو خودم میزنم

اگه با مرغ درست میکنی دو سه قاشق اب مرغ بریز تو سست

...