2777
2789
عنوان

زمانی ک مجرد بودم بابام ی حرفی زد

1363 بازدید | 60 پست

الان ۱ سال چند ماهه ازدواج کردم این حرف برای ۲ سال پیشه هنوز فراموشش نکردم قیافش رو میبینم حرف اکو میشه تو سرم بنظرتون من آدم کینه ای هستم .پسر داییم میومد خونه ما پیش داداشم هفته ای ۱ بار بعد رفت زن گرفت بابام اومد ب من گفت بیا این همه سرویس دهی شخصی کردی پذیرایی خصوصی کردی حالا بخور نیومد تورو بگیره دلم خیلی شکست درصورتی ک علاقه ای ب پسر داییم و ازدواج باهاش نداشتم ولی دلم از بابام هیچوقت صاف نمیشه 

میدونم باباته ولی عجیب بی غیرت و عوضیه

واقعا بعضیا تاابد نباید بچه گیرشون بیاد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من باهام مث پرنسسا رفتار میکرد حیف که چن ساله ندارمش منم بودم کینه میگرفتم 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
نمیشه سرزنشش کرد. چون اونم جز نسل قدیم حساب میشه. نسل قدیمم که مثل الان نبودن چند سال دوست بمونن و ا ...

خب این دلیل نمیشه چون نیومده با من ازدواج کنه این حرفو بزنه 

درکت میکنم منم یه عقد داشتم که تو همون دوره خداروشکر شناختمش و جدا شدم بابا مامانم هر وقت میخواستن اذیتم کنن میگفتن حقت بود فلانی بیچارت کرد هنوزم گاهی نیش میشنوم اما میریزم تودلم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...