2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم ازمایشگاه مندل روبروی بیمارستان دی

من فردا جواب آزمایش میاد خداکنه درست تشخیص بدن .امروز تماس گرفتم گفتم اگه آمادس نتیجه رو بهم بدید اما گفتن آماده نیست همون تاریخ خودتون میاد ساعت شیش و نیم عصر به بعد

عزیزم جواب اومد پسره انشالله؟؟؟

سلام عزیزم امروز تماس گرفتم گفتن جوابارو از 6/۵ عصر تا 9 شب می‌فرستیم

خانمه گغت اگر آماده نبود فردا صبح براتون پیگیری میکنم.شمام این آزمایشگاه آزمایش دادید؟

سلام عزیزم امروز تماس گرفتم گفتن جوابارو از 6/۵ عصر تا 9 شب می‌فرستیمخانمه گغت اگر آماده نبود فردا ص ...

من ازمایش دادم درست بود البته من بخاطر مشکل دیگه بود که اونم گفت بهم

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
سلام عزیزم امروز تماس گرفتم گفتن جوابارو از 6/۵ عصر تا 9 شب می‌فرستیمخانمه گغت اگر آماده نبود فردا ص ...

ای خدا درکت میکنم الان چقدر استرس داری بله عزیزم من ۲۴بهمن ۱۴۰۲ اونجا آزمایش دادم گفتن پسره بچم الان دارم پسرمو شیر میدم انشالله شماهم مث من دلشاد بشی