2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی خوبه

102 بازدید | 16 پست

پسرمو می خوام پیش‌دبستانی ثبت نام کنم امروز رفتم چند جا نزدیک خونمون پرسیدم هزینش بی ۸۰ تا ۱۲۰ تومن بود به نظرتون دولتی بده ثبت نام کنم ؟هزینه دولتی چنده ؟

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

مقطع پیش دبستانی دولتی نداره

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دولتی خوب نیست عزیزمتعداد بچه ها زیاده برای همین خیلی درس رو جدی نمیگیرن معلم وقت نداره به هر کدوم ا ...

همین ی بچه رو دارم ولی این مبلغ واقعا برام سنگینه

کدوم منطقه اید انقدر گرووووون؟

مگه میشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
حالا یکم بیشتر پرس و جو کناخه الان پسر خاله من داره ابتدایی غیرانفتاعی میره۵۰ تومنه

سال پیش ۵۰ تومن بوده این شهریه سال جدیده

غیر دولتی اگه پولدارین ببرین

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️