2777
2789
عنوان

چرا این یارو این مدلیه

198 بازدید | 16 پست

مغازه داره هروقت میرم یچیزی بخوام میگه نه این برای سلامتیت خوب نیست نه این ضرر داره:/

واقعا چرا فکر میکنه بهش مربوط میشه من چی بگیرم چی نگیرم

مثلا رفتم هایپ بگیرم بعد میگه اینا خوب نیست برات بجاش نسکافه بگیر یا مثلا نسکافه میخوام بگیرم میگه بدون شکر بگیر برات خوب نیس

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

بگو پس چرا میاری تو مغازه😂

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو میخام خودمو بکشم شما فکر خودت باش پولتو بگیراگر مرده میهاد لاس بزنه

آره مرده

بدم میاد از این رفتارش واقعا بهش مربوط نمیشه این چیزا

دیگه خرید نمیکنم از اونجا

هرسری خواستم یچیزی بگیرم چرتو پرت گفته

آره مردهبدم میاد از این رفتارش واقعا بهش مربوط نمیشه این چیزادیگه خرید نمیکنم از اونجاهرسری خواستم ی ...

ازت خوشس اومده میخاد اذیتت کنه لاس بزنه 

تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ

دلیل این کارشو نمیفهمم واقعا احساس میکنم داره ایسگا میکنه😂😂

بگو داداش نون خودتو چرا میبری😂

حالا یه پسره بود هرچی میرفتم بگیرم میگفت نه این خوشمزه نیست نگیر اون یکی خوبه

بعد ذائقه غذاییش به معنای واقعی ریده بود😂

🍒MARY JANE WATSON IN PROCESS🍒

بگو داداش نون خودتو چرا میبری😂حالا یه پسره بود هرچی میرفتم بگیرم میگفت نه این خوشمزه نیست نگیر اون ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای دیدی اون لحظه معذب میشی نمیدونی چیکار کنی

بگی اینو بر ندارم یارو میگه منو خرم حساب نکرد برش دارمم که باید مزه گند اینو تحمل کنم🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای دیدی اون لحظه معذب میشی نمیدونی چیکار کنیبگی اینو بر ندارم یارو میگه منو خرم حساب ...

بخدااا

بعد این اصرااار هربار که نه اینو نبر من خوشم نیومد

خب به من چههه😂😂

🍒MARY JANE WATSON IN PROCESS🍒

راست میگی باید اینجوری بهش بگم ایندفعه حتما اینو بهش میگم😂😂

طرف چند سالشه 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"