2777
2789

بچه ها من سه ساله عروسی کردم تو یه حیاطیم با مادرشوهر و نمی‌دونم تا کی میشه با این مشکلات ادامه داد و مشکل یکی دو تا نیست شوهرم که اختلال روانی و خودشیفته داره از دستش خیلی اذیتم و نمی‌دونم چجوری از این آدم مریض و روانی جدابشم چون میترسم بگم طلاق و جونم در خطر باشه دوم خانوادش تو یه حیاطیم با مادرش و از دست خانواده این هیچ آینده ای ندارم مادرش دائم یه چیزی از شوهرم میخواد یا پول یا وسیله یا دائم دختر و پسر و داماد و کل خانوادش رو می‌ریزه خونش مهمونی به خرج شوهر من و من اینا رو قبل عقد به شوهرم گفتم گفت کم تر میشه ولی هنوز ادامه داره و من واقعا خسته شدم یرادراری دیگش کشیدن کنار تمام وظایف رو انداختن گردنش و این پولایی که مادرش و شوهرم حیف و میل میکنن و میریزن تو شکم خانوادش می‌تونه جمع بشه برای آینده ما بعد مادرش دائم میگه بچه نمیاری آخه با این وضع چجوری دلم میخواد یه جواب سنگین بدم بهش ولی چه فایده آدم نمیشه بعد مشکل دیگه اینکه خانواده این اصلا احترام منو نگه نمیدارن از مادر تا خواهراش مثلا دورهم جمع هستن من میرم سلام بدم اونم به اصرار شوهرم از مادرش تا خواهرانش کلا تو قیافه با آدم و سلام و احوال پرسی نکنن بهتره و رفتارشون واقعا زشته اصلا خودبزرگ بینی و خودشیفتگی ارثیشونه انگار حالا هیچی هم نیستنا یا دعوتشون میکنم به اصرار شوهرم میان خونه ما خواهراش و خانوادش کلا میشینن دست به سیاه سفید نمی‌زنن نه کمکی نه چیزی با اینکه خونه های جاری های دیگم حداقل یه کمکی میکنن نمی‌دونم مشکلشون واقعا چیه و با من چه مشکلی دارن از روز اول تا الان سه سال داره میشه درست نمیشن بعد کار یه روز دو روز نیست قراره آدم یه عمر با خانواده این بره و بیاد دائما چجوری میشه این رفتار رو تحمل کرد یا فردا من بچه دار بشم جلو بچه من می‌خوان این رفتار رو بکنن واقعا نمی‌دونم چیکار کنم پدرو مادرم فوت شدن شهر غربت عروسی کردم کس و کار هم ندارم بیاد یه زره باهاشون حرف بزنه خسته شدم دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به چیزای دیگش کار ندارم ولی حیلی زوره پولای تو و شوهرت رو میخورن ازاینور باتو بدرفتاری میکنن فقط فعلا به هیچ وجه بچه دار نشو به اون شوهر و خانواده امیدی نیست

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

آدما انرژی هم رو حس میکنن اونا میدونن به اجبار شوهرت مثلاً سلام و احوالپرسی میکنی

نه عزیزم اصلا شوهرم نگه برم و چه اون باشه چه نباشه همین حالتون بابا من میگم طرف رو نمی‌خوایم چرا از روز اول وصلت میکنین

من به چیزای دیگش کار ندارم ولی حیلی زوره پولای تو و شوهرت رو میخورن ازاینور باتو بدرفتاری میکنن فقط ...

دقیقا به چه امیدی فردا بچه بیارم به مادرش جلو بچه بی احترامی کنن بعد پولارو اینا بخوره بچه من تو حسرت لباس و اسباب بازی و هر چی بمونه

من الان نمیتونم‌ توبیخت کنم دوست هم ندارم ناراحت کنم کسیو ولی همه این شرایط خودت واسه خودت رقم زدی چرا شوهری کردی که تو یه حیاط و ساختمون هستند چرا واسه اون موارد شخصیتی و اخلاقی وقت میزاشتی تو آشنایی اکثرش مشخصه واقعا حالا هم ادامه دادنش میشه تقصیر بعدی خودت هر لحظه واسه جدایی تو این شرایط اقدام کنی به نفعت یا جدی صحبت کنید خونه رو جدا کنه و برید مشاوره 

نمیتونی با داداشت برین سرکار دوتایی زندگی کنین؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

فقط شوهرتو با سیاست بکش سمت خودت

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

شرایطت سخته اگه میبینی درست نمیشه جداشو با برادرت خونه بگیرین برین سرکار آدم نون خالی بخوره بهتره تا ...

والا بخدا موندم چجوری از این آدم روانی جدا بشم وکیل میگه خطرناکه جدا شدن فردا بلایی سرت بیاره بعدش

ببین اینا درست نمیشن بزار بهت رک بگم شوهرتم تابیاد سرعقل بیادو درست بشه تو بچع دار شدی بچتم کلی اسیب دیده و خودتم همینطور،بچه بیاری وضع بدترمیشه،دخالتا دوبرابر وشوهرتم بدتر،فعلابچه دار نشو،اگه واقعاجایی نیس بری قوی باش دنبال یه حرفه وهنر پولساز باش 

زندگی فارق از معنی...