2821
2789

یه تاپیک زدم که میخوایین زندگی با آرامش داشته باشین در لحظه حال زندگی کنین بدون فکر به پس انداز و پیشرفت یا زندگی که سختی بکشی ولی پیشرفت کنی همه گفتن معلومه زندگی با پیشرفت یه تاپیک دیگ زدم چه پیشرفت هایی کردین ماهیانه چقد پس انداز میکنین سالیانه چطور همه پست گزاشتن دلت خوشه کدوم پس انداز کدوم پیشرفت😐😂😂😂

درس مو ادامه دادم ، ارشد مو خوندم الآنم داره برای دکترا میخونم ، چهار تا بچه صحیح و سالم داره 💓 آرامش دارم ، همسر خوبی دارم ، با کمک هم تونستیم خونه بگیریم . ماشین مونو عوض کنیم و ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درس مو ادامه دادم ، ارشد مو خوندم الآنم داره برای دکترا میخونم ، چهار تا بچه صحیح و سالم داره 💓 آرا ...

آفرین بهت🤩👏چه اراده خوبی داری با چهارتا بچه درستو ادامه میدی🌱💚

چندسال بعد ازدواج خونه یا ماشین گرفتین من سه ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی تلاش میکنه خودم مدیریتم زیاد خوب نیست انشالله ماهم بتونیم زمین یا خونه ای بگیریم خیلی ناامید شدم با این وضع گرونی و درآمد های کم

نمی شه زندگی بدون دستاورد باشه یا هیچ تلاشی نکنی،،، همه چیز در حد اعتدال خوبه. هم از لحظه و بزرگ شدن ...

من هیچ لذتی نمی‌برم همش به فکر آینده ام و اینکه اصلا پس انداز خوب هم نمیتونیم بکنیم نه از زندگی لذت میبرم نه پیشرفت خوبی کردیم تو این سه سال هیچی صفریم🥲

من هیچ لذتی نمی‌برم همش به فکر آینده ام و اینکه اصلا پس انداز خوب هم نمیتونیم بکنیم نه از زندگی لذت ...

باید از مسیر هم لذت ببری. تجربه ها هم ارزش دارن... ما درین دنیای مادی فقط به پول و کالا بها میدیم ولی تجربه ها؛ تجربه های دو نفری با همسرت باعث هم تداوم زندگیتون میشه؛ هم خوشبختی بیشتر. مثلا یه بعدازظهر فارق از کارو ..یه چایی و داری در کنار شوهرت بخورید و باهم دوکلام حرف بزنید...در لحضه باشی نه با فکر به آینه خرابش کنی

از نظر فردی درسمو میخونم، همزمان با شروع بحث ازدواجم کار تدریس رو شروع کردم و همچنان انجام میدم، بعد ازدواج گواهینامه گرفتم، آدم پخته و بالغ‌تری شدم، از نظر معنوی هم به واسطه شغل همسرم بیشتر توی مراسمای مذهبی شرکت میکنم و... 

به طور مشترک، ماشینمونو عوض کردیم، تو دو سال یه عالمه مسافرت رفتیم، از نظر عقلی بزرگتر شدیم و.... 

الحمدلله 

آفرین بهت🤩👏چه اراده خوبی داری با چهارتا بچه درستو ادامه میدی🌱💚چندسال بعد ازدواج خونه یا ماشین گر ...

قربونت عزیزم 

خونه که‌اومد خواستگاری م داشت ! پنجاه متر بود تو تهران که من گفتم کوچیکه ! چند سال رفتیم ساختمان مادر شوهرم اینا که بزرگتر بود 

بعد از هفت سال که پولامون جمع شد اون پنجاه متر و کردیم ۱۲۰ متر . ماشین و هم قسطی خریدیم هر شیش ماه ۴۰ تومن قسط می‌دیم ! ولی خیلی حواست به خرج و مخارج باشه ! من اصلا اهل ولخرجی نبودم و نیستم ! همسن و سالای من دم به دقیقه تو پاساژ و آرایشگاه و ... من سالی یه بار خرید میکنم واسه رخت و لباس . کم میگیرم به موقع می‌گیرم عوضش جنس شیک و خوب میگیرم! 

همیشه به اندازه خرید کن مطمئن باش با برنامه خرید کنی میتونی یه مبلغی رو هم پسنداز کنی منتها مبلغی که پسنداز می‌کنی رو اصلا تو بانک نگهداری نکن ! چون پول روز به روز ارزشش میاد پایین تر .. بعد از چند ماه که جمع کردی برو طلا بخر