2777
2789
عنوان

به مشکل بزرگ دارم

503 بازدید | 31 پست

امیدوارم گزارش نزنید

من تازگی عقد کردم

مشکل ما اینه که همسرم کا...دوم که میذاره ازش در میاد و کثیف میشه تخت😖تو خونه پدرشوهرمم هستیم چون عقدیم

راه حل چیه؟اخه چرا در میاد؟ پس دیگران چجوری استفاده میکنن که در نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملافه یبار مصرف تو یسری سوپرمارکت‌ها میفروشه، اصلا اسنپ فود اینا دارن، ازونا استفاده کنید. بعدم بندا ...

خیلی ممنون از راهنماییت

فقط یه سوال ببخشید آب از این ملافه یکبار مصرف ها رد نمیشه؟

خیلی ممنون از راهنماییتفقط یه سوال ببخشید آب از این ملافه یکبار مصرف ها رد نمیشه؟

خواهش میکنم، نه عزیزم ❤️ جنسشون شبیه جنس ماسک تنفسیه، ولی یه سرچ کنید ببینید اگه میشه سایز کاندومو تغییر داد 

خواهش میکنم، نه عزیزم ❤️ جنسشون شبیه جنس ماسک تنفسیه، ولی یه سرچ کنید ببینید اگه میشه سایز کاندومو ت ...

گوگل سرچ کردم ملافه یکبارمصرف

ازین ابی ها که تو بمیارستان هستن اورد

درسته از همین بیمارستانی ها باید بگیریم؟

اره حتما یه سایز کوچیکتر میگیریم تست کنیم

گرفتار شدیم سر این موضوع

گوگل سرچ کردم ملافه یکبارمصرفازین ابی ها که تو بمیارستان هستن اورددرسته از همین بیمارستانی ها باید ب ...

اگه تند تند استفادتون میشه از همین بیمارستانیا یه چند تا بگیرید هرسری یکیشو استفاده کنید، تو اسنپ فود بسته ای میفروشه، مثلا 70 تومن ایناست. ولی بیمارستانیا هم خوبن

گوگل سرچ کردم ملافه یکبارمصرفازین ابی ها که تو بمیارستان هستن اورددرسته از همین بیمارستانی ها باید ب ...

الان تو این عکس که اووردم بسته 6 عددی 90 تومن به نظرم برای شما به صرفست. فقط موفع خرید به اینکه تخت دو نفرست یا یه نفره هم توجه کنید. چون یسریاش دورشون کش دارن