2777
2789
عنوان

به مشکل بزرگ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 31 پست
الان تو این عکس که اووردم بسته 6 عددی 90 تومن به نظرم برای شما به صرفست. فقط موفع خرید به اینکه تخت ...

من گوگل سرچ کردم بیمارستانی اورد دونه ای ۱۲ هزارتومن

خیلی ممنون از راهنماییت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باکره ام ولی خب یه سری کارا میکنیم دیگهمشکل ما اینه که موقع پایان کار کثیف کاری پیش نیاد

باکره ای پس کاندوم واسه چیته

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
چرا قضاوت میکنی، خب زنو شوهرن!!! بذار خوش باشن دیگ. گناهش چیه؟؟؟؟؟ به منو شما واقعا مربوط نیست.

آره دقیقا به شماهم مربوط نیس پستی که واسه اسی هست روجواب بدی

آره دقیقا به شماهم مربوط نیس پستی که واسه اسی هست روجواب بدی

من دارم راهنماییش میکنم،. تو باعث میشی ادم مشکلاتشو نتونه جایی مطرح کنه! ضمنا، خودت حواستو جمع کن که عین اون رفتارو یوقت کسی مثل من سرت نیاره

من دارم راهنماییش میکنم،. تو باعث میشی ادم مشکلاتشو نتونه جایی مطرح کنه! ضمنا، خودت حواستو جمع کن که ...

لطفافضول کسی نباشیم

به اسی گفتم خودشم جواب داد

لطفافضول کسی نباشیمبه اسی گفتم خودشم جواب داد

اونوقت تو که تو رابطه جنسی دو نفر زنو شوهر دخالت میکنی فضول نیستی خیلی جالبه، یاد بگیر همیشه در مورد چیزی که ازت پرسیده میشه نظر بدی گلم

اونوقت تو که تو رابطه جنسی دو نفر زنو شوهر دخالت میکنی فضول نیستی خیلی جالبه، یاد بگیر همیشه در مورد ...

من به اسی گفتم ایشونم جواب داد

فضولی نکن بعدابچه ت هم مثل خودت میشه

من به اسی گفتم ایشونم جواب دادفضولی نکن بعدابچه ت هم مثل خودت میشه

والا جوابش خیلی محترمانه بود. خیلی محترمانه گفت به تو چه.  

شاید یه دلیل اینکه خدا حاجتامونو نمیده این باشه که دل میشکونیمو سریع رو کرسی قضاوت میشینیم!!