2777
2789
عنوان

پنج ماهه بینیمو عمل کردم

174 بازدید | 9 پست

دیشب دخترم سرش خورد تو بینیم نه باشدت ولی متوسط بود از دیشب دارم دیونه میشم میگم نکنه غضروفش جابهدجاشده باشه یه کوچولو هم تیر کشید 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که هیچی نشده یه سوال دارم از ۳ ماه تا ۵ ماه بینیت تغییر کرده

اره تا سه ماه افتضاح ورم داشت از روز اولم بدتر بود الان یکم بهتر شده بود که دیشب این اتفاق افتاده سریع رفتم چسب زدم دیگه خدا میدونه 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
اره تا سه ماه افتضاح ورم داشت از روز اولم بدتر بود الان یکم بهتر شده بود که دیشب این اتفاق افتاده سر ...

خودتو ناراحت نکن چیزی نیست ،خدا خواست پستتو دیدم مال من سه ماه شده الان چسبو برداشتم از روبرو قشنگ نیست از نیمرخ قشنگه خیلی فکرم درگیر شد پس شاید ورم باشه

خودتو ناراحت نکن چیزی نیست ،خدا خواست پستتو دیدم مال من سه ماه شده الان چسبو برداشتم از روبرو قشنگ ن ...

اره بابا من تا سه ماه به دوستم میگفتم هیچ تغییری نکردم همه میگن ۶ ماه تا یه سال بعد ورمش کامل میخوابه الان اصلا نباید نظری داد 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
اره بابا من تا سه ماه به دوستم میگفتم هیچ تغییری نکردم همه میگن ۶ ماه تا یه سال بعد ورمش کامل میخواب ...

قربون محبتت که ارومم کردی انشالله بینیت به همون قشنگی بشه که دوست داری