2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش و پرورش

151 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من لیسانسمو گرفتم یکی از رشته های ریاضی 

بعد فوق لیسانسم ورودی ۹۷ ام که سال ۹۹  دفاع کردم و نمره دفاعم ثبت شد ولی هنوز مدرکمو از دانشگاه نگرفتم و بدهی دارم یه خورده 

برای ثبتنام الان باید با چه مدرکی ثبتنام کنم یا باید از دانشگاه نامه بگیرم؟؟؟؟دلم میخاد با مدرک فوق لیسانسم شرکت کنم اما دنبالش نرفتم وباردار بودم 😭😭😭😭

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

اگه داری تسویه کن حداقل مدرک موقت و بدن بهت برا تاریخ فارغ التحصیلیت 

اگر نه هم مجبوری با کارشناسیت اقدام کنی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدهیت چقدره مگه؟مشکلی نداره میتونی بعدا فوق لیسانس رو اعمال کنی

بدهیم ۱۲ ملیونه 

یعنی من پایانامم رو انجام دادما و دفاع کردم بانمره ۱۸ و ثبت شد اما اصلاحیات انجام ندادم و دنبال مدرکم نرفتم دراصل فوق لیسانسم 

اونوقت سنم شده ۳۰ سال امسال 

با لیسانس شرکت میتونم بکنم؟

خیلی به ضررم میشه😭😭

اگه داری تسویه کن حداقل مدرک موقت و بدن بهت برا تاریخ فارغ التحصیلیت اگر نه هم مجبوری با کارشناسیت ا ...

مدرک موقت چی هست ؟

بدهیم ۱۲ ملیونه یعنی من پایانامم رو انجام دادما و دفاع کردم بانمره ۱۸ و ثبت شد اما اصلاحیات انجام ند ...

ببین با لیسانس شرکت کن بعد که قبول شدی حقوق بگیر شدی برو دنبال پرداخت بدهی و اصلاحیات پایان نامه

مدرک بگیر اعمال کن تو سوابقت

تفاوت حقوق لیسانس و فوق فقط فعلا ۳۰۰ تومنه بدو استخدام خیلی چیز خاصی نیست

بدهیت چقدره مگه؟مشکلی نداره میتونی بعدا فوق لیسانس رو اعمال کنی

باید برم مدرک لیسانسمو از دانشگاه بگیرم؟تا حالا ثبتنام نکردم اولین بارمه 

مدرک موقت چی هست ؟

یه برگه A4 سیاه سفید که توش معدل و تاریخ فارغ التحصیلیت رو توش نوشتن همه چی و .. به درد ثبت نام اولیه اینا میخوره چون مدرک اصلی طول میکشه تا بیاد مال من حدود یه سال بعدش اومد 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
عزیزم لیسانستم نداری🙄

چرا دارم مدرک اصلیمو 

اون ک موقه فارغ التحصیلی بهم دادن همونو دارم عین لوح هستش 

ولی اون اچار سیاه سفید رو ندارم 

بدهیم ۱۲ ملیونه یعنی من پایانامم رو انجام دادما و دفاع کردم بانمره ۱۸ و ثبت شد اما اصلاحیات انجام ند ...

مبتونی شرکت کنی ب ضررت نیست خیلیا با سن ۴۰ سال و لیسانس شرکت کردن قبول شدن

یه برگه A4 سیاه سفید که توش معدل و تاریخ فارغ التحصیلیت رو توش نوشتن همه چی و .. به درد ثبت نام اولی ...

اون مدرک اصلیمو دارم لیسانسم 

ولی این برگه اچار ندارم که گفتید باید از بایگانی دانشگاه بگیرمش

چرا دارم مدرک اصلیمو اون ک موقه فارغ التحصیلی بهم دادن همونو دارم عین لوح هستش ولی اون اچار سیاه سفی ...

مدرک اصلی کارشناسی باید بارگزاری کنی 

اون موقت که دوستمون گفت برای ارشده اگه تسویه کردی ی برگه از دانشگاه تحت عنوان مدرک موقت میگیری که بگی مدرک اصلی ارشدت در حال صدوره

مدرک اصلی کارشناسی باید بارگزاری کنی اون موقت که دوستمون گفت برای ارشده اگه تسویه کردی ی برگه از دان ...

پس لیسانسم کلا باید بارگزاری بشه در هر صورت.