2777
2789

با اینکه به دلایل شخصی و غیر شخصی ، نمیتونم بعضی وقتا بچه‌ها رو توی بیرون رفتن‌ها و کلاسای متفرقه همراهی کنم ، سعی میکنم تا جایی که میتونم توی گروه چت و مدرسه ، کنارشون باشم.

اخیرا دقت کردم ، موقعی که بچه‌ها سوال درسی میپرسن و جوابشون رو میدم ، بهم توهین میکنن (البته با شوخی) و میگن چرا درس خوندی. از الفاظ زشت استفاده میکنن ، طوری که مشخصه حسادت کردن. 

این در حالتیه که من حاضرم تمام دوستام از زندگیم برن بیرون ،  اما ذره‌ای بخاطرشون خودمو تغییر ندم.

وقتی جوابشونو میدم ازم تشکر نمیکنن! یکی دو بار پیش اومده.

اما بقیه اعضای گروه اگه چیزی بگن ، حداقل پیامشون لایک میشه. وقتی میخوان کسی رو صدا بزنن ، اسم من اخر از همه تگ میشه.

بنظرتون برای حفظ غرورم دیگه گروه رو چک نکنم و پیام ندم بهتر نیست؟ و اینکه توی حضوری ، چطور برخورد کنم؟ خودم تصمیم گرفتم توی دوره امتحانات ، درگیر حاشیه‌ نباشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیرون نیا و اصلا تلگرامتو چک نکن. اگه هفته ای یه بار چک کردی ولی اصلا جواب هیچ کدومشونو نده. اگه پرسیدم بگو مریض بودم. خونه خالم بودم. مامانم رفته بودیم پیک نیک. مسافرت بودم. نت نداستم و یه چیزایی مثله این حضوری هم نمیخواد نشون بدی تافته جدا بافته ای خیلی بلدی خیلی میدونی گاهی بگو نمیدونم نخوندم. مشغوله فلان چیز بود.اینا ولی جوابشونو اصلا نده مخل نده درباره درس کمتر بگو. دوستانه هم برخورد کن حساس نشو

لطفا منظورتو واضح‌تر بگو

غرور اینه که توقع داری بهت توهین نکنند.

تکبر اینه که تو خیلی زحمت کشیدی اونها حق ندارنزحمت و محبت تو رو نادیده بگیرم.

در هر حالت ذات آدم راحت طلبه.ببینه گروه بهش فشار میارن میخواد در بره.شما یکم متواضع تر باشی خود بخوددلها رو جذب می‌کنی.ولی هر چی حساس باشی به غرورت فرصت بدی رشد می‌کنه و همه رو ازت دور می‌کنه.

اینم یادت باشه بعضی وقت بچه بهت فحش میده اصلا آدم فکر نمیکنه چون طرف کم عقله.یه وقت پدر آدم فحش میده آدم ذهنش در گیر میشه چون حتما حساب کتاب کرده.

خودت تشخیص بده که آیا طرفت عادت داره مثل ماهی دهنش رو باز بسته کنه یا نه واقعا فکر کرده

هیچ وقت انتظار تشکر از کسی حتی همسرت رو نداشته باش.اگه مردم قدر میدونستن خدا لایق تر بود.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!