2777
2789
عنوان

راجب‌جاریم‌تاپیک‌گذاشتم‌دیده‌رفته‌به‌مادر‌شوهرم‌گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 39 پست
من ب یورمم نیس😅

خوشبحالت😂

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها 😐 ماهم هیچ خبر نداریم نی نی سایت از این قابلیتا ک شما‌گفتی ندازه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چی شده ؟ میشه یکی توضیح بده ؟

هیچی فیکه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

اگه خانواده شوهر شناسایم کنن مهم نیس گردن نمیگیرم ک منم  البته فک کنم راجبشون حرف نزدم تو سایت

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
خب ی موضوع جذاب تر انتخاب می‌کرد😂

خواسته مثلا پربازدیدشه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

اسی زبونتوموش خورد؟بنال خو

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪