با یه ادم دهن دریده ای متاسفانه دوست بودم چون هیچکس باهاش حرف نمیزد یه سوال ازم پرسید گفتم نمیدونم فعلا کار دارم بعد بهم یه فحش زشت داد بلند بی دلیل منم تاکید میکنم با دوتا انگشت شست و اشارم فقط سرشو یه ذره حتی خودش جابه جا نسد هل دادم خواستم بهم نزدیک نشه بره اونور گفتم حالا که بهم فحش میدی بهم نزدیک نشو درست صحبت کن نه سیلی زدم بهش و نه جاییش دست زدم نه هیچی بعدش محکم چهارتا زد رو بازوم من از ترس ابروم فرار کردم یجای دیگه اومد دنبالم گوشیمو پرت داد مقنعمو کشید وسط دانشگاه سه چهارتا سیلی زد دوتا هم لگد زد تو شکمم یعنی یه کولی بازی واقعی که از یه دختر ۲۳ ساله متشخص انتطار نمیرهه من چون سابقه همچین چیزی نداشتم و خانوادم واقعا رفتار درست واسشون مهمخ فقط دفاع میکردم از خودم دستم جای چنگاش مونده،
الان اولا ناراحتم حس میکنم ابروم رفته البته اون قسمت خلوت بود فقط چند نفر از دوستای خودمون بودیم ولی خب حس میکنم لول شخصیتم اومده پایین
و اینکه بگم از لحاظ لول شخصیتی و خانوادگی واقعا خیلی ازش بالاترم و واقعا همچین رفتاری و همچین دعوایی برای خانوادم خیلی عیب بود جرئت ندارم بگم به خانوادم و فقط من بهش گفتم مشخصه توی چجور خانواده ای بزرگ شدی
دوم اینکه ناراحتم که چرا نتونستم منم بزنمش چون کتک کارب بلد نیستم چون اون هیکلی تر بود از من و دوستام بعدش گفتن خیلی زد.
باید چیکار کنم؟