2777
2789

سلام دوستان ببینید ما یک اکیپ چهار نفره داخل دانشگاه هستیم بعد من با یکی از این دوستامون اصلا حالم نمیکنم یعنی حالم ازش بهم میخوره کل انرژی من و میگیره احساس میکنم خودشو خیلی بالا میبینه و احساس میکنم حسودی می‌کنه نمی‌دونم هرچی که هست من بدم میاد ازش به نظرتون چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونید بی دلیل عین کلاس گل های لاله مهدکودک یکیو از اکیپ بیرون کنید بزرگسالید و بالغ . من دلایل شم ...

عزیزم ولی حتی اگر دلایل ایشون منطقی نباشه از نظر من و شما قطع رابطه واسشون بهترین گزینس نیدونی جرا؟ چون حتی اگه اون خانون مذکور چیزی نباشن ک تو فکر استارتر هست(یعنی این شخصیت تاکسیک که ایشون شاختن نباشه) باز هم این رابطه خطرناکه به علت اینکه اونوقت به علت این بدبینی استارتر بالاخره یه جایی ممکنه به اون طرف مقابل اسیب بزنه...ممکنه با خودش بگه نه و اینا ولی وقتی ادن از یکی انقدر بدش میاد حتی ناخواسته یهو بهش ضربه میزنه...واسه جفتشون بهتره از هم دور شن

عزیزم ولی حتی اگر دلایل ایشون منطقی نباشه از نظر من و شما قطع رابطه واسشون بهترین گزینس نیدونی جرا؟ ...

اخه این میشه شروع از هم پاشیدن اکیپی که شاید میتونستن دوستای خوبی برای هم باشن 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

اخه این میشه شروع از هم پاشیدن اکیپی که شاید میتونستن دوستای خوبی برای هم باشن

ولی وقتی ذهنت راجب یه شخصی داره بهت هشدار میده حتی اگر داره اشتباه میکنه باید به نفع هر دو طرف حودت رو کنار بکشی🥲 نمبگم هو قهر کنه همه چیو بریزه بهم و اکیپو خراب کنه ولی بنظرم بهتره این قضیه ی دوری و دوستی و اجرا کنه بیشتر خودشو با بقیه ی اکیپ سرگرم کنه

ولی وقتی ذهنت راجب یه شخصی داره بهت هشدار میده حتی اگر داره اشتباه میکنه باید به نفع هر دو طرف حودت ...

اینو که صد در صد 

ولی من خودم خیلی وقتا متاسفانه شهودی تصمیم میگیرم و 80 درصد مواقع حسم درست بوده  

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

اینو که صد در صد ولی من خودم خیلی وقتا متاسفانه شهودی تصمیم میگیرم و 80 درصد مواقع حسم درست بوده

حس شیشم هم در واقع پشتوانه ی علمی و درستی داره شهود صد در صدی معنا نداره...حس شیشم در واقع همون ضمیرناخوداگاهه که با کنار هم چیدن خاطرات قدیمی مسئله ی جدیدی که پیش اومده رو واسش راهکار میده ما فکر میکنیم یهو یچیزی بهمون الهام‌میشه ولی در واقع بخاطر مشابهت قضایا باهم میدونیم باید چکارش کنیم...واسه همین دایورت کردنش درست نیس