2777
2789

طرفم وسواس فکری داره ولی نمیتونم فراموشش کنم.همش میگم من چون دوسشدارم میتونم تحمل کنم میتونم کوتاه بیام اونم خیلی عذاب وجدانی هست نمیتونه کسی رو ناراحت کنه.

کسی اطرافتون دیدید وسواس فکری داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ییه خواهر دارم واقعا حس میکنیم وسواس فکری داره .دیونمون‌کرده .همه‌چی ناراحتش میکنه به همه رفتارهای ما گیر میده .اگه بری خونه اش یه پوست تخمه ببینه میریزه بهم و عصبانی میشه.همه جا باید برق بزنه وگرنه آنقدر غر میزنه که دیونت میکنه .به همه چی گیر میده اصلا چیزی که برات اهمیت نداره براش یه مشکله بزرگ میشه انگار .

همه اشم تو چشمه بقیه یه زنه غر غر و عصبی و وسواسی و حسود دیده میشه

وا فقط به خاطر این ردش کردی؟😐😐😐دوماه قرص می خورد وسواسش کامل میرفت😐😐😐😐😐

خب دارو نمیخوره.

میگه سال ۹۶ ۶ ماه خوردم حالمو بد میکرده.

الان تردید در تصمیم گیری داره.۲۸ مورد خواستگاری رفته ۸۰ درصد این قبول نکرده

ییه خواهر دارم واقعا حس میکنیم وسواس فکری داره .دیونمون‌کرده .همه‌چی ناراحتش میکنه به همه رفتارهای م ...

فک کنم اینا که میگید اختلال شخصیت وسواس جبری باشه.

کمالگرا هستن.غرغرو و سخت گیر.کنترل گر.

میخوان همه چی زیر نظر نظم و قانون خودشون باشه.خساست تو محبت و پول خرج کردن دارن