2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید بهم بگید وسواس فکری چه عواقبی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره در چه حدی باشه بعد اونایی که وسواس شدید دارن جفتشو با هم دارن معمولا من با وسواسی های عمل ...

نه عزیزم.وسواس معمولا واگیر داره.وگرنه یکی از اول نداشته بعد ازدواج در برخورد و معاشرت با اون طرف مقابل گرفته.

قبول نداره سال ۹۶ فقط ۶ ماه دارو خورده میگفت حالمو بد میکرده قطعش کردم

خب میگفت داروها رو تعویض کنن .

اگه دارویی نساخت  بلافاصله پزشک معالج  تعویضش میکنه و داروی جدید میده  .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیززم.شما در چه موردی وسواسی میشی عزیزم؟

عزیزم علاییمو بگم شاید بخندین ولی خب چیکار میشه کرد من از نوجوونی گرفتار او سی دی ام تا اران که ۳۲ سالمه   مثلا چک کردن مدام   تکرار تکرارای بیهوده  خاموش روشن کردن برق   تا کردن با دقت  بعضی عددا نحسن بعضیا خوبن  ولوم صدای تلوزیون رو یه عددی که اون ذهنت میگه  خاموش روشن کردن قفل صفه گوشی به تعدادی که ذهنت میگه و ... اگه این کارای مسخره رو نکنی ذهنت پر از آشفتگی میشه و استرس میفته به جونت 

عزیزم علاییمو بگم شاید بخندین ولی خب چیکار میشه کرد من از نوجوونی گرفتار او سی دی ام تا اران که ۳۲ س ...

ن عزیزم چرا بخندم.روح هم مثل جسم مریض میشه فقط باید قبولش کنیم.

ببین کسی متوجه میشه شما این مشکل رو داری؟

مثلا با یکی ۶ ماه چت کنی ۴ یا ۵ بارم بیرون بری طرف متوجه میشه؟

به همین مسخره گی باید اینکارای بیهوده رو بکنی تا ذهنت اروم بمونه و نگه اگه تو اینکارارو نکنی الان ...

عزیزم طرف من ترید در تصمیم گیری داشت.اونقدر به عواقب هر تصمیمی فکر می‌کرد که ترجیح میداد رهاش کنه.

حتی با اینکه منو دوست داشت ولی از ترس اینکه نکنه انتخابش اشتباهه همه چی رو بهم زد و رفت.

مثلا به این فکر می‌کرد چن سال دیگه قرار چی بشه چکار کنه جلو هر اتفاق بدی رو بگیره.

تو محبت کردن خشک و خسیس بود.

میگفت من نمیتونم بگم عزیزم جونم.

میگفت یه کاری تو محیط کار انجام میدم بعدا میگم مثلا اون فلکه رو بستم ساعت ۱۰ شب زنگ میزنم همکارم میپرسم.

یا مثلا رفتم یه قسمتی از محل کار که خیلی خطرناک بوده بعدا همش فکر کردم اگر میترکید اگر از گرما غش میکردی کی میومد دنبال تو همونجا میموندی

ن عزیزم چرا بخندم.روح هم مثل جسم مریض میشه فقط باید قبولش کنیم.ببین کسی متوجه میشه شما این مشکل رو د ...

من از بس گفتم اوسی دی او سی دی  میدونن وسواس دارم  ولی خب یجوری رفتار میکنم ک زیاد معلوم نباشه خیلی خخ چون واقعا ضایع س اینکارای وسواس گونه م    دستمم انقد شستم پوستش دگ از رو رفتهههه

عزیزم طرف من ترید در تصمیم گیری داشت.اونقدر به عواقب هر تصمیمی فکر می‌کرد که ترجیح میداد رهاش کنه.حت ...

اره دیگه به همه چی فک میکنن اگ اینکارو کنم اینجوری میشه اگه نکنم اونجوری میشه  کسیم نمخان ناراحت کنن   منم اتفاقا نمیتونم بگم عزیزم جونم  قبلنا چند سال پیشا میتونستم ولی الان ن چون حس میکنم مثلا خیلی مغرورم خخ

اره دیگه به همه چی فک میکنن اگ اینکارو کنم اینجوری میشه اگه نکنم اونجوری میشه کسیم نمخان ناراحت کنن ...

واای واقعا؟

یه بار نگفت دوست دارم.

میگفت برو به داداشت بگو وقتی یه پسر بهت بگه گاهی میگم برم به باباش بگم بندازمش رو کولم ببرم جایی که کسی نباشه.

یعنی چی.

مثلا میگفت منم خب خوشم اومده.

یه بار نگفت دوست دارم