2777
2789
عنوان

پوزیشن

344 بازدید | 11 پست

ببخشید خانما یه همچین سئوالی میپرسم اونایی که سزارین کردین این پوزیشن سکستون که رو شکم میخوابین اذیتتون نمی کنه یا چسبندگی رحم نمیاره چون شوهرم عاشق این پوزیشنه ذهنمو درگیر کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا نداشتم، پس نمیتونم نظر بدم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

تا حدود یه سال نمیشه دمر خوابید

جدییییی من نشستم ب امید بعد زایمان ک رو شکم بخوابممم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سلام لیلی خانم🌸برا خودت سه چهار ماه بعد میشه بخوابیبرا پوزیشن نمیشه

سلام بروی ماهت عزیزم♥️

نه پوزیشن مهم نیست اصل خوابیدن بود خیالم راحت شد🤣🤣🤣♥️

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن