2777
2789

یعنی انقدر مطمئنید که حرفاتون غیر منطقیه و قراره کلی مخالف بهش بشه؟ 😑 حداقل نترسید از جواب دادن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاهی تاپیک اینجوری میزنم و قفل میکنم نه به خاطر اینکه از جواب دادن میترسم یا اینکه فکر کنم حرفام غیر منطقیه بلکه کاملا برعکس چون میدونم افراد بی منطق زیادی اینجا هستن که بحث باهاشون از حوصله خارجه ، و اگر تاپیک میزنم صرفا میخوام نظرم رو بگم بدون بحث و جنجال و تعلیق

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

این افراد مشهورند به افراد کرمو😂

🤣🤣🤣

من خودم خیلی وقتا حوصله بحث ندارم ولی برام عجیبه که اگه قراره تبادل نظر و بحث نکنید راجع به دغدغه ها و نظراتون پس چرا مینویسیدش اصلا 

من گاهی تاپیک اینجوری میزنم و قفل میکنم نه به خاطر اینکه از جواب دادن میترسم یا اینکه فکر کنم حرفام ...

من تاپیکاتونو چک کردم ولی خب چیز غیر منطقی هم نگفتید 🥲 بعضی ها قشنگ مشخصه میترسن دفاع کنن از حرفشون

والا یه خانومه هم تاپیک زد که یه دوست دارم خیلی قشنگه هر کی میرسه بهش شماره میده و... گفتن عکس بزار، ...

اینم حرص دربیاره 🤣

من تاپیکاتونو چک کردم ولی خب چیز غیر منطقی هم نگفتید 🥲 بعضی ها قشنگ مشخصه میترسن دفاع کنن از حرفشون

مثلا همین امروز چند مورد تاپیک نژاد پرستی دیدم میخواستم الان تاپیک بزنم بگم بابا مراقب حرفاتون باشین ، اگه مثلا یه عده کمی پانکورد داریم اوکی ولی وقتی درباره نژاد کورد حرف میزنی حواست باشه که کورد ها سال های سال از مرز های ایران با جون و دل دفاع کردن طوری که کمتر کسی از دشمنای ایران جرئت داشت سمت ارتفاعات کوردستان بره ، اگه میگی پانترک ولی بفهم عده زیادی از ترک های ایران مدت ها جلوی هم نژاد های خودشون ایستادن و نه تنها  اجازه کوچکترین جسارتی به ایران ندادن بلکه معتقدن کشور آذربایجان هم به ناحق از ایران جدا شده ، وقتی درباره نژاد عرب حرف میزنی هرچی به اون مغز معیوبت میرسه به زبون نیار همین اعراب سالها مقابل هم نژاد های خودشون جنگیدن برای ایران و.... واییی امروز اینقدر حرص خوردم از دست یه عدهه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

مثلا همین امروز چند مورد تاپیک نژاد پرستی دیدم میخواستم الان تاپیک بزنم بگم بابا مراقب حرفاتون باشین ...

شما توهینی به کسی نکردی اصلا 

تاپیکایی که من میگم قشنگ معلومه جنجالی هستن 

مثلا طرف اومده میگه کسایی که حیوون خونگی دارن رو نفرین میکنم 🤣