2777
2789

من دی ماه کارهای سنجش رو انجام دادم هفته ی پیش هم واکسن زدم فقط مونده ثبت نام که اونم پرسیدم گفتن خرداد بیاییم برای ثبت نام

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان سنجش رو از کجا بفهمم

پیش دبستانی نفرستادین؟

والا به ما همون آخرای پاییز کانال مدرسون اعلام کردن قبل عید باید سنجش انجام بشه 

شما که سنجش انجام ندادی با مدارک شناسایی خودتون و بچه برید کافی نت براتون ثبت نام می کنن می گن چه تاریخی بری سنجش بعد سنجش هم برو نزدیک ترین مرکز بهداشت محل تون واکسنشو می زنن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ن واسه من سال دیگس میخواستم بدونم روندش چجوره

آهان پس مشکلی نیست 

امسال پرسو جو کن ببین نزدیک تون پیش دبستانی کجا هست برای پیش دبستانی چیزی نمی خوان فقط مدارک شناسایی و عکس می خوان 

وقتی رفت پیش دبستانی همون سال خودشون میگن کجا و چجوری ببری سنجش بعد سنجش هم واکسن و بعد ثبت نام دیگه کاری نداره

همون مرکزی ک از بچگی واکسناشو میزدم ؟

اره همونجا می زنن منتهی مهم سنجشه باید اول ثبت نام کنی نوبت می زنن میگن کی بیا سنجش بعد سنجش حدود دو هفته جوابش طول می‌کشه باید جوابش رو بگیری بعد با جواب سنجش برای برای واکسن

یعنی سنجش تو هر ماه دارن یا یکبار درساله ؟

پارسال که از پاییز بود تا همین الان هم هست فکر کنم همیشه هست یه وقتایی شاید پیش بیاد سایتش بسته باشه