بچه ها کاربری به اسم _ mehrara میگه پول بدین به یک سایت از یک میلیون به بالا تا سرپرستی بچه رو بر عهده بگیرین و پدر و مادر معنوی بشین. خواستم بگم اینو گزارش کنید که کلاهبرداریه. و همه ی تاپیک هاشورو قفل کرده.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
مثل کمیته امداد که حامی میشن برای بچهای بی سر پرست
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
همین چنددیقه پیش یه نفر اومده بود تاپیک من بانو2020 بود فکر کنم درخواست دوستی داد منم رد نکردم گفتم شاید یه خانومه ولی دیدم متاهلی اینا شک کردم گفتم شما خانومی گفت اره ۷ ماه ازدواج کردم ازدواج چالش داره گفتم خب الان تاپیک بزن بچه ها بیان نظر بدن بعدش یهو غیب شد کلا