من خیلی تنبلم به زور به کارام میرسم همش دلم میخواد استراحت وخواب دخترای بیچارم گشنه میشن طول میکشه غذابدم خیلی خستم از رفتارم گشادیسم دارم شما ازبرنامه روزانتون بگید و چکارمیکنیدخوش به حال بچه هاتون واحسنت به مادراتون که شماروتربیت کردن
واسه همین دیگ بچه نمیارم😢 بیچاره ها باید گرشنه بمونن
بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
نمیدونم کلا نسبت ب اینکه خونه کثیف باشه یه ذره فوبیا دارم
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برنامه ریزی شب زود بخواب صبح زود پاشو یه روز در هفته مشخص کن هر هفته همون روز خونه رو کامل تمیز کن یا هر روز یه بخشی رو حتما تمیز کن واسه پخت وپزت حتما از روز قبل تصمیم بگیر ظرفاتو همون لحظه بشور
من وسواس تمیزی دارم از کودکی البته تا حدی کنترلش کردم ولی بین اقوام و دوستان به تمیز بودن معروفم،و اینکه دیگران خونه م میان احساس میکنم معذبن بنده خدا ها خیلی حواس جمع میخورن،جمع میکنن
البته این وسواسم رو از مامانم یادگرفتم،ایشون هم وسواس دارن
عزیزم زودپزتو بزار دم دستت و خیلی راحت خورشت رو بار بزار یک ساعته جا افتاده و عالی میشه برنجم همون حین کته کن عالیه من هم خورشت مرغ هم گوشت هم قرمه آبگوشت و با زودپز میپزم