2777
2789

شوهر من مثل اکثر مردای ایرانی عاشق و شیفته مادرش بود. همه عیب و ایرادا و بدیهاشو چشم پوشی میکرد. ولی یکسال اخیر اتفاقایی افتاد و مادرشوهرم کارایی کرد که از چشگ شوهرم به کل افتاد. حتی شوهرم یه بار نفرینش کرد گفت ایشالا روز خوش نبینه. رنگ آرامش نبینه. الان دو ماهه شوهرم قطع رابطه کرده

مادرشوهرم باورش نمیشه اینجوری شده. به هر ترفندی رو میاره تا اوضاع رو مثل قبل کنه. آخرین با زنگ زده که دو هفتس مریضم. همش از این دکتر به اون دکترم. پریشب داشتم میمردم و اینا.

من و شوهرم هر دومون میدونیم فیلمشه. با اینحال گفتم اون دلش برات تنگ شده که دروغ گفته. میخوای برو یه سر ببینش. ولی شوهرم گفت یه هفتس هر روز میگم بهش زنگ بزنم انقد دل چرکینم دستم به موبایل نمیره. 

البته خود شوهرمم خیلی اذیت نیشه. همش ناراحته. تو خودشه. احساس حماقت داره. دلم براش کبابه. خدا بر دارا همچین مادرایی رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم راضی نیستم حتی یه بار ببینمش. انقد بدز کرده که حد نداره. شوهرمم آشتی کن نیست. میگه ازش بدم ا ...

می‌دونم 

منم وضعیت شما رو دارم

من ۶ ماهه عمل کردم دو ماه خونه نشین شدم اصلا و ابدا حالمو نپرسید 

همسرمم خیلی خیلی کم میره بهش سر میزنه

اما مادرشه دیگه چه میشه کرد

و بالوالدین احسانا

به پدر و مادر خوب نیکی کردن که کار شاق و بزرگی نیست!

اگه تونستی به پدر و مادر بد خوبی کنی جایگاه پیدا میکنی 

نه که پدر و مادر حتما باید لیاقت داشته باشن ...

این برای خود ماست برای ارتقای خودمونه که احسان کنیم

این نسخه برا اوناست که خدا و حرفشو قبول دارن

هر کی هم قبول نداره به من مربوط نیست.ریپلای نکنه🩷

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

دخالت نکن خودش درست میشهحالا مگه چیکار کرده

من نمیخوام توی رابطشون دخالت کنم. فقط میخوام شوهرم ناراحت نباشه‌ 

همیشه تبعیضای زیاد بین شوهرم و اون پسرش گذاشته. اخیرا هم باعث ضرر مالیمون شد

می‌دونم منم وضعیت شما رو دارممن ۶ ماهه عمل کردم دو ماه خونه نشین شدم اصلا و ابدا حالمو نپرسید همسرمم ...

باورم نمیشه که همسرم فحشش داد نفرینش کرد. خیلی ناراحتم که اینطوری خسم و کینه داره. نه بخاطر مادرشوهرما. فقط بخاطر حال خود شوهرم ناراحتم

و بالوالدین احسانابه پدر و مادر خوب نیکی کردن که کار شاق و بزرگی نیست!اگه تونستی به پدر و مادر بد خو ...

شوهر من سالهای زیاد خوبی کرده. همیشه مادرش براس عزیز بوده با اینکه عیب و ایراداتشو میدونسته. ولی دیگه خسته شده ازش بریده. الانم تو روش بهش بی احترامی نکرده فقط قطع رابطه کرده

من نمیخوام توی رابطشون دخالت کنم. فقط میخوام شوهرم ناراحت نباشه‌ همیشه تبعیضای زیاد بین شوهرم و اون ...

شوهرت باید این ناراحتی رو بکشه تا درس بگیره و خیلی چیزا براش روشن بشه 

مثل تنبیه برای تربیت  لازم میشه گاهی 

شوهرت باید این ناراحتی رو بکشه تا درس بگیره و خیلی چیزا براش روشن بشه مثل تنبیه برای تربیت لازم م ...

دیگه الان خیلی وقته گذشته. دو سه ماه شده. دلم نمیخواد اینجوری ببینمش. منم همش ناراحت میشم

ان شالله رابطه شون بهتر میشه عزیزم اما مادرشوهر من با من مشکل داره تا همسرم

مادرشوهر منم با من مشکل داره. با سوهرم مشکل نداره. فقط بین صوهرم و برادرش فرق میزاره. یعنی میگه بزار همه چی برای اون پسرم باشه. اعتراض نکن ناراحت نشو. بگو مرسی که انقد به داداشم میرسی

دیگه الان خیلی وقته گذشته. دو سه ماه شده. دلم نمیخواد اینجوری ببینمش. منم همش ناراحت میشم

اوه  دو سه ماه  برای یه عمر که شوهرت احساس میکنه بهش خیانت شده و نادیده گرفته شده چیزی نیست 

یواش یواش بهتر میشه  اما جای زخمش هیچوقت خوب نمیشه

اوه دو سه ماه برای یه عمر که شوهرت احساس میکنه بهش خیانت شده و نادیده گرفته شده چیزی نیست یواش یوا ...

میدونم جاش هیچوقت خوب نمیشه. خیر نبینه ایشالا تا توی زندگیمون بود برامون بلا بود. الانم که نیست بازم بلای جونمونه