2777
2789
عنوان

خاستگارم پرید یعنی🥲🥲

221 بازدید | 18 پست

ی بنده خدایی دوماه پیش از طریق واسطه از من خاستگاری کرد 

همه چیزش اوکی بود قیافش رو خوشم نمیامد(عکسش رو دیدم) ولی جواب مثبت یا منفی ندادم بهشون 

من اینستاشو پیدا کردم 

اینکه میگن قیافه بعد ی مدت عادی میشه، میترسیدم ک اینطور نباشه

توی این مدت تقریبا هر روز ب پیجش سر میزدم و پست هاشو میدیدم 

الان نظرم راجبش عوض شده و بنظرم خیلیم جذابه

الان ی مشکلی ک هست 

واسطه دیگه راجبش حرفی نمیزنه!! میترسم پشیمو شده

غرورمم اجازه نمیده که خودم به واسطه بگم که بهشون بگه من از پسرشون خوشم میاد

الان چ کنم 

شما نظرتون چیه

چیکار کنم

ب واسطه چی بگم؟؟ 

البته اینم بگم من ب واسطه گفتم ک میخوام پسره رو ببینم، پسر بنده خدا هم بیستو هشتم فروردین اومد محل کارم  ولی از اونجایی ک نمیدونس من کدوم قسمت ام،اومد ی سر زد و بدون اینکه همو ببینیم رفت (کارم شیفتیه توی بیمارستانم) 🥲🥲

خیلی قاطی پاتی نوشتم ببخشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسطه چکارته

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

هنوز ب خانوادمم هیچ نگفتم

چون بی دلیل همه خاستگارامو رد میکنن

بدون اینکه ب خودم بگن

واسه همین گفتم برای این مورد خوذم اول فکرامو میکنم بعد اگه اوکی بود میگمشون بیان رسمی خاستگاری کنن

همکارمه باهم خیلی صمیمی هستیم مثل خواهر بزرگترم می مونه

خب ازش بپرس از فلانی چخبر ببین چی میگه

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

والا من بودن بدون واسطه مقتدر و محکم با صحبت مستقیم و استفاده از کلمات مشخص و غیر مبهم صحبتمو میکردم البته حضوری و رو در رو توضیحات تکملی و اصلی رو میدادم

نه تنها در این موقعیت

بلکه در بیشتر لحاظ بعد از ازدواج

صحبت غیر مستقیم و مبهم منظور اصلی ادمو نمیرسونه 

و باعث سوتفاهم هم میسه