2777
2789

بحث این بود که بچه داری چقدر سخته و از خودگذشتگی میخواد و اینا یه خانم نوشتن بچه دار نشین کی میخواد از نتیجه و سرمایه زندگیتون استفاده کنه...بهش گفتم وقف میکنم...حالا میبینم بازی دو سر برد میشه اینجور...تا زنده ام عشق و حال هرچی موند وقف میشه هم اسمم به خوبی میمونه و هم اگه اون دنیای بود تا مدت ها بعد مرگم ثواب برام میاد بخاطر وقف و اون دنیا هم عشق و حال میشه...😁😁😂😂

شیرینی بچه یه چیز دیگه است

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقف، اگر خصوصی باشه اره... ولی سپردن اموالت به دولت بعد از مرگت اشتباه ترین کار ممکنه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اره ولی شخصیت به شخصیت فرق داره

بعضیا تا بچه دار نشن حس میکنن یه چیزی کمه

یا میدونن ازدواج خیلی مطمئن و عاقلانه نیست اما همیشه روحشون احساس نیاز به یه همدم داره

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

امیدوارم شوخی باشه

چرا شوخی؟!اگه انگیزه تولد یکی دیگه باقی موندن اسم و اینکه میراث بر بشه اینجور هم اسم به نیکی میمونه هم میراثمون خیلی مفیدتر استفاده میشه...

من مخالفم..تو مسیر زندگی ی چیزها لذت ها امکانات فرصتهایی هست ک حیفه ازشون محروم باشیم..اینکه بعضیارو خدا نخواسته نمیگم ولی خییییلی گناه داریم اگه ی سری هاشم خودمون از خودمون دریغ کنیم .نعمت مادر بودن کم چیزی نیس

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

من دوست دارم بچه دار بشم اما اگه مشکلات ذهنی داشته باشه نمیتونم باهاش کنار بیام ! همش ادمایی با بچه های اتیسم و… میبینم و هی ببشتر ازش میترسم چون میدونم از پسش بر نمیام

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

وقف، اگر خصوصی باشه اره... ولی سپردن اموالت به دولت بعد از مرگت اشتباه ترین کار ممکنه...

وقف اگه ثبت رسمی بشه هیییییچ کاری نمیشه باهاش کرد

هیچی

رسما اگه چیزی فقط باشه رییس جمهور هم نمیتونه دخالتر وقف کنه یا تغییرش بده خود قانون نمیزاره

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍