2777
2789
عنوان

یه درس جالب امروز از نی نی سایت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا فکر میکنین بچهاتون قرار حالتون بپرسن؟شاید خواستن مهاجرت کنن...شاید زودتر از ما راهی سفر اخرت شدن ...

اینایی که گفتی خودتم اولش گفتی شاید،،،،اگه خواست مهاجرت کنه خدا به همراش ،،هر اتفاقی هم افتاد خودم پشت بچم هستم ،،،اگه بخوام به این چیزا فکر کنم که دیگه هیچ،،،،برای پیریم هم سرمایه جمع میکنم هم بچه هامو دارم

مثلا میتونی بیمارستان مدرسه شیرخوارگاه تاسیس کنی

یا پول جهاز ی دخترو بدی

یا به یه بیمار که دارو های گرون میخواد کمک کنی

یا برای ی خانواده از کار افتاده خونه بخری

فکر خوبیه اتفاقا

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من مخالفم..تو مسیر زندگی ی چیزها لذت ها امکانات فرصتهایی هست ک حیفه ازشون محروم باشیم..اینکه بعضیارو ...

مادر بودن خیلی سختهههه و از خودگذشتگی بزرگی میخواد ولی اگه انگیزه اینه که وارث داشته باشین وقف کنیم که مفید تره

بیا ۱۰۰۰۰نفر نشونت بدم بالای۳تا بچه دارن و تو پیری تنها موندن.بچه تهش میره سر زندگی خودش.حالا یا ازد ...

من الان ۳۸ سالمه اصلا تو دوروبری هام اینجوری ندیدم بچه اگه خوب تربیت بشه میشه عصای پیری دست پدر و مادرش،،، بابای من یکی یدونه است مامانبزرگم ۹۰ سالشه بعضی وقتا فکر میکنم مامانبزرگم اگه بابامو نداشت چیکار می‌کرد تنهایی؟

انشالله بهترین ها رقم بخوره برات

ممنون همچنین ولی فکر نکنم هیچ وقت بچه دار بشم

اگه دیگه دیدم خیلی دلم میخواد مامان بشم یه بچه میارم بزرگ میکنم

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

حرف حق منم همیشه حرفم همینه من 40 سالمه میگم حالا این زندگیه که ماها اینجا داریم؟ که بخوایم یکی دیگه ...

به خدا اشتباه بچه اوردن تو  این دنیا هیچ چیز قشنگ نداره  اصلا پدر و مادر بهترین ادم باشند تربیت عالی غرق پول و ثروت باشه ولی جامعه چی امنیت چی قانون چی بالاخره اونم قرار تو همون جامعه ای که ما زندگی کردیم زندگی کنه دیگه هیچ امنیتی تو این جامعه نیست و......

منم خیلی وقت قید بچه رو زدم چون اینده روشن نیست

مادر بودن خیلی سختهههه و از خودگذشتگی بزرگی میخواد ولی اگه انگیزه اینه که وارث داشته باشین وقف کنیم ...

مگه ادم برا وارث داشتن بچه دار میشه..ی نیازه تو بعضیا عمیق تر تو بعضیا کم تر..من عاشقانه بچه دوس دارم و خدارو شکر میکنم ک فرشته شو بهم داد..

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

باشه... ما خونه مادربزرگمون رو وقف کردیم... فقط از دست ما خارج شد...افتاده یک گوشه...میدونم که میگم!

جدا؟ ثبتش کرده بودید؟  اخه ماهم تمام اموال و زمین های پدربزرگ مرحومم رو وقف کردیم البته رفتیم اداره اوقاف یه سند کامل ثبت کردن که دیگه نشه تغییرش داد و اتفاقا خیلی ازش استفاده میشه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

مگه ادم برا وارث داشتن بچه دار میشه..ی نیازه تو بعضیا عمیق تر تو بعضیا کم تر..من عاشقانه بچه دوس دار ...

خب دلیل اون خانم همین بود...گفتن تا کی میخوای عشق و حال کنی نتیجه و سرمایه زندگیت چی!؟دیدم وقف کنم اون دنیا هم به عشق و حال میگذره تا اینکه به این دلیل بخوام بچه دار شم....