2777
2789

اولش توی شوک بودم باورم نمیشد اگه بهم می گفتن 

دوربین گوشی من رو گذاشته توی حالت سلفی فیلم گرفته 

۱۰ ثانیه حدودا شورت خودش رو در اورد پشتش رو کرد همین 

با اینکه من خیلی مراقب هستم و حواسم به همه چیز هست ماهواره نداریم و گوشی نداره پسرم و چک می کنم دستش گوشی بدم و روابط خصوصی خودم و پدرش هم مراقبیم و به هیچ عنوان تنها جایی نمیزارمش 

اولش به پدرش گفتم 

بعد باهم هم فکری کردیم از یه بزرگتر پرسیدیم که خودشم پسر داره و امین هست 

بعد اروم با خودش صحبت کردیم 

نه از کسی یادگرفته نه از دوست هاش نه فیلمی چیزی 

گفت مامان اولش خواستم از صورتم بگیرم بعد نمی دونم چی شد از خودم گرفتم 

برای شما پیش اومده در مورد بچه هاتون؟

چه برخوردی کردید؟

من بهش توضیح داده بودم و بازم دادم جای خصوصی بدن مامان باید پنهان بمونه و نباید فیلم بگیری و اشتباه و اینکه اینم عضوی از بدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خواسته ببینه از پشت چ شکلیه بچس کنجکاو شده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

پسرا از همون بچگی خیلی رو این چیزا کنجکاو هستن،،،من یه دختر دارم هیچوقت اینجوری نبوده اما پسرم خیلی کنجکاوی میکنه،،،پسر منم ۷ سالش بود توی گوشی من سرچ کرده بود خانم های جی جی گنده

اره منم پرسیدم این حس رو گرفتم اون بزرگترم همین رو گفت که این سن کنجکاون

پسر منم کنجکاوی میکنه گاهی یبار میگف میشه من جلو اینه وایسم ببینم بدون لباس چ شکلی ام؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

پسرا از همون بچگی خیلی رو این چیزا کنجکاو هستن،،،من یه دختر دارم هیچوقت اینجوری نبوده اما پسرم خیلی ...

😄 وای فقط سرچی که کرد . 

ولی از روی کنجکاوی بوده . یادمه دریا رفته بودیم خواهرزادم ازم پرسید خاله چرا آقاها لباس هستن خانما لباس پوشیدن ؟