2777
2789

یکی از نزدیکانم بیشتر از ۵ سالللله سرفه و عفونت ریه و آبریز داره چطور خوب شدید؟

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

یا اگه دکتری خوبه معرفی کنید شبا وقت خواب خیلی اذیت میشه 

مهمونی ک میره خیلی خجالت میکشه

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میگید آبریز هم داره عزیزم کدوم شهر هستید؟قصد فضولی ندارم ولی این مورد نیاز به دکتر ریه خوب داره

کرمانشاهن هواشون فک کنم خشک ک مرطوبه

کلییی دکتر فوق ریه رفته ولی از ی حدی بهتر نمیشه

عزیزم من بچم اینجوریه‌.یبار طب سنتی بردم گفت سیب زرد رو گاز کبابی کن روزی یبار بخوره عسل طبیعی تو شی ...

الان چی؟

کرمانشاهن هواشون فک کنم خشک ک مرطوبهکلییی دکتر فوق ریه رفته ولی از ی حدی بهتر نمیشه

آره میفهمم.اگ دکتر خوب به چشمم خورد معرفی میکنم..من پسر کوچیکه فوق تخصص ریه کودکان میشناسم

عزیزم اصفهان یا شیراز نمی‌تونید برید دکترای خوبی داره

اصفهان چرا میتونم ببرمش

مثلا چ دکتری؟

آره میفهمم.اگ دکتر خوب به چشمم خورد معرفی میکنم..من پسر کوچیکه فوق تخصص ریه کودکان میشناسم

درسته الهییی چقد گناه داره طفل معصوم