2777
2789
عنوان

کراشم رو دیشب دیدم همه نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 61 پست

با پسر عمت حرف بزن اگر راحتی باهاش 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بابا بیخیال بهش نخ بده بهش پیام بده نه اینطوری که حالا رفتی درخواست میدی اولش بزن رو در رفاقت و صحبت و نمی‌دونم مسخره بازی و شوخی بعدش که کم کم چی شد بحثو ببر سمت علاقه و دوست داشتن و از خواستگارات بگو کم کم حرفاشو پیش بکش مثلاً بحثو یه جوری ببر که ازت یه سوالی بپرسه و مثلاً خودتو به عنوان یه کیس بهش معرفی کنی ولی این چت باید مدت زمان زیادی ازش بگذره مثلاً توی دو روز نمی‌تونی بهش درخواست بدی اینا رو باید مرحله به مرحله انجام بدی واقعاً جواب میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه اون چجوری میاد من دیگه هیچوقت نمیبینمشفقط تو عروسی پسرعمم دیدمش و اون اصلا منو نمیشناسهفقط ازش ش ...

الان پیام بدی بفهمه کی هستی خب می‌ره میگه نگه هم باز اون چیزایی که تو ذهنته پیش نمیاد . رفت و آمدت با خونه پسر عمت زیاد کن با زنش دوست شو و...

بابا بیخیال بهش نخ بده بهش پیام بده نه اینطوری که حالا رفتی درخواست میدی اولش بزن رو در رفاقت و صحبت ...

عزیزم مشکل اینه منو اصلا ندیده و نمیشناسه و منم اولین بار دیشب تو عروسی پسرعمم دیدمش و قبلش تو ایستاگرام دیده بودمش و چند ساله به این شکل روش کراشم 

پارسال با شماره ناشناس عکس یه دختر براش فرستادم و اونم گفت خب که چی و منم ازش پرسیدم رل داری یا نه و اونم جواب داد دارم

اگه واقعا یکیو داره چرا تا حالا باهاش ازدواج نکرده خودش پنج هزارتا فالوور داره و کلی دختر فالو کرده 

من میشناسم پسرایی که نزدیک سی سالشونه همه شرایط و دارم ولی ازدواج نمیکنن حالا چون ۲۷ سالشه و شرایط د ...

نه منظورم این بوده که تو رابطه جدی با کسی هست یا نه یعنی کسیو میخواد یا نه ؟

یا این که با همه دوست میشه

الان پیام بدی بفهمه کی هستی خب می‌ره میگه نگه هم باز اون چیزایی که تو ذهنته پیش نمیاد . رفت و آمدت ب ...

مشکل اینه یه سال پیش به همون پسرعمم ابراز علاقه مستقیم کردم و اونم محتدمانه ردم کرد و گفت دوست دختر دارم و میخوام باهاش ازدواج کنم

اتفاقا رو دوست همون پسرعمم کراش زدم

اون خودش پنج هزار تا فالوور داره و کلی دختر هم فالو کردهو من اصلا اینستاگرام ندارم تنها راهم تلگرام ...

وجدانی میخوای اینو بگی اونی کہ نگات کرد من بودم 

زنان زیرک بخون 

خواستی نخ ھم بدی این مدلی نگو حداقل بگو میخوام باھات آشنا بشم وکی رفیق پسر عمت اون ابروت نبرہ 

بابا بیخیال بهش نخ بده بهش پیام بده نه اینطوری که حالا رفتی درخواست میدی اولش بزن رو در رفاقت و صحبت ...

دخترخالم میگه اصلا نمیشه و غیر ممکنهو میگه مطمئن باش اون پسره یکیو میخواد و...

اتقاقا به همون پسرعمم سه سال پیش بهش ابراز علاقه مستقیم کرد و اونم محترمانه ردم کرد و گفت میخواد با دوست دخترش ازدواج کنه و دیشب عروسی همون بود و دوستشم که میگم روش کراشم همونجا دیدم

نه منظورم این بوده که تو رابطه جدی با کسی هست یا نه یعنی کسیو میخواد یا نه ؟یا این که با همه دوست می ...

عزیزم یکم عاقلانه فکر کن 

مگه میشه آدمی که نمیبینیش و جواب همه این سوالاتو دربیاری ؟... با یک آیدی که نمیشه اطلاعات از یکنفر دربیاری ....

پست بالاتر هم خوندم که گفتی حتی به پسر عمت هم پیشنهاد دوستی داده و رد کرده ... 

حالا فکر میکنیم که این آقا هیچ دوستی نداشت و با هم رفتید تو رابطه قبولت کرد ... 

اینم میدونی که پسرا رل میزنن به دوستشونم میگن ؟ پسرعمت می‌فهمه و ممکنه آبرو ریزی بشه ... 

اینو همینجوری نمیگما موردشو دیدم که طرف را زده به رفیقش هم خبر داده 

بنظرم بهش فکر نکن و از فکرت بیارش بیرون ...

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یعنی چی؟از پسرعمم دور بشم؟ یا از دوستش؟

چی میخوای هدفت چیه ؟ اگر قصدت دوستی ازدواج یا هر چیزی هست  ممکنه 90درصد نتیجه نبینی و گذشته از اون 100درصد ابروت میره. این چیزها رو قبلا زیاد دیدم