2777
2789
عنوان

😳😒😡آداب تاپیک زدن

223 بازدید | 22 پست

خداوکیلی میشه اگه تاپیک میزنید موضوعو همون اول کاری تعریف کنید????میشه واقعااا??من الان ی موضوعیو دنبال میکنم خدا شاهده هنوز ب اون چیز اصلیه نرسیدم همون اول بگید دیگه اذیت نکنید 😒

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک مورد  هم من  بگم  

وقتی  یکی  یه نظر  میده  بهتون  تو تایپیک، 

شده  یک لایک  بکنید نظرش رو  تا حس  ماست  بودن  بهش دست  نده 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
نمیشه میخوان تلاش کنن برن پر بازدید. حداقل ده صفحه اونجوری خب میگیرن. کمک بزرگی هست. اگه خورد خورد ب ...

😐😐چی بگم والا 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
یک مورد  هم من  بگم   وقتی  یکی  یه نظر  میده  بهتون  تو تا ...

اینو شدید موافقم باهاتون

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
نمیشه میخوان تلاش کنن برن پر بازدید. حداقل ده صفحه اونجوری خب میگیرن. کمک بزرگی هست. اگه خورد خورد ب ...

این دقیقا ثابت می کنه اینجور تاپیکها خالی بندی و خیالی هستند. کسی که مشکلی داره یا میخواد درددل کنه دنبال جواب و بازخورده نه خب خب.

یک مورد  هم من  بگم   وقتی  یکی  یه نظر  میده  بهتون  تو تا ...

اخ گفتی یعنی من اون لحضه حس زنبوری رو دارم که الکی واسه خوش ویز ویز میکنه 😁

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)