2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 104 پست
پس خودشم میدونه ترک نمیکنه وگرنه میداد!

قبلا میگفت دلیل جدایی مون خیانت زنم بوده

ولی الان میگم شاید اون موقع ام اعتیادداشته

ولی خب چرا تو آزمایش قبل عقد نگفتن معتاده

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی قبل ازدواج واست سوال نشد چرا زن اولش ازش جدا شد؟؟؟تحقیق نرفتین ک علتشو بفهمین؟؟ قیافش چی؟؟تابل ...

دوست بودیم باهم بابام ازاولش گفت این 

یه حالی من قبول نکردم تحقیقم همسایه ها

ومخل کارش تاییدش کردن نه چهرش اصلا

تابلو نبود الان یه کم بیحال ولی بخودش میرسه مشخص نیست معتاده چندروز پیش

تو جیب شلوارش یه چیزایی پیداکردم که

زنگ زدم به بابام اومدگفت این شیشه ست

عزیزم بیشتر کسایی ک مصرف کننده هستن رفتارشون دست خودشون نیست . اگه واقعن امکان ادامه داری و مطمئنی ک ...

گیجم نمیتونم تصمیم بگیرم 

الان وسط بحران هستی حق داری سردرگم و نگران آینده باشی 🌹ولی این آدم اگرم ترک کنه اخلاقاش میمونه نسل ...

پس باید جداشم ازش ادم شری ام هست

صبح خودش زنگ زد گفت میان دنبالت برگرد

بیا سرزندگیت وگرنه ال میکنم بل میکنم بعدشم گوشی رو قطع کرد بعدظهرم که برادرو

مادرش اومدن دعا کن برام به راحتی ازدستش

خلاص شم 

عزیزم حق داری تصمیم خیلی سختی هست . اگه میدونی با جدایی زندگی راحت تری داری جداشو عزیزم

بابامم میگه جداشو حتی مهریه تم نمیخوای

چشم عزیزم همیشه از آدمای معتادمیترسیدم

الان چطوری کناربیام خداکنه زود تموم شه

چه ساده ای تو عزیزم . هزارتا راه هست که مثبت نشه

ساده بودم که زن مرد مطلقه شدم خاک توسرم😭که بعد این مدت تازه متوجه شدم

بابامم میگه جداشو حتی مهریه تم نمیخوایچشم عزیزم همیشه از آدمای معتادمیترسیدمالان چطوری کناربیام خداک ...

مشاوره برو عزیزم . الان تا بعد از جدایی ک حالت اوکی بشه مشاوره هات قطع نکن . بهترینها آن ارزومندم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

مشاوره برو عزیزم . الان تا بعد از جدایی ک حالت اوکی بشه مشاوره هات قطع نکن . بهترینها آن ارزومندم

چشم عزیزم   مرسی ازت 

عزیزم حق داری تصمیم خیلی سختی هست . اگه میدونی با جدایی زندگی راحت تری داری جداشو عزیزم

دیروز زن داداشم داشت بهم تیکه مینداخت

بخاطر این حرفاست دوست ندارم خونه بابامو😭

من جدا میشدمدست بزن؟؟؟ به چه حقی یکی باید یکی دیگه رو بزنهمن متنفرم از کسی که دست به زن داره

روز تولدمم منو زد