یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سیر تازه چرخ کن با روغن مخلوط کن نمک برن میشه حریره سیر بزار یخچال تو ماست میتونی بریزی اسفناج بپز بریز تو ماست با یکم سیر واسه مهمون تو نرگسی اش سس مایونز سیر خیارشور مخلوط کن یه سس خوشمزه میشه واسع ساندویچ تو کتلت داخل عدسی ابگوشت تو املت حتی میرزاقاسمی طعم دار کردن مرغ و ماهی یا تاشو فریز کن دندون درد داره بزار تو تنظیف بزار رو دندون چرکو میکشه یا واسه عفونت واژن تو لوبیا پلو یا سبزی پلو میپزی بزار لای برنج وایه جلوگوشت
و سیر رو سر سفره همراه غذا میخوریم بو هم بخاطر اینکه تازه اس نمیده 😃😅
البته مندسیر خور نبودم از وقتی ازدواج کردم بعد ۴سال امسال سیر خورم کرد همسرم 🧄🧄
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
همسرم بعد چن سال امسال دیگههههه موفق شد ب خوردم بدهههه
ولی خدایش بددددد میچسبهههههههه
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید