2777
2789
عنوان

من احمق کاتوزیان چه سمی بود واقعا

359 بازدید | 32 پست

من همه جور کتابی میخونم تا برای نوشتن رمانای خودم هم بهتر بشم هم ایده بگیرم چند وقت بود که شیما کاتوزیان توی اینستا دنبال میکردم که فهمیدم کتاب نوشته

رفتم کتاب پی دی افشو بخرم نمونه شو خوندم متوجه نشدم چی میگه اصن کلماتش کنار هم مفهوم نداشت گفتم شاید من متوجه نشدم که نظر بقیه کاربرا رو خوندم😑

یه نظر مثبت نداشت یه نظر

گفتم خودم باید بخونم تا صفحه ۱۰ رفتم دیگه حالم بهم خورد اصن نمیشه اسمشو کتا گذاشتتت نابود بود نمیدونم با چه چه اعتماد به نفسی این همه ازش تعریف میکنه🤦‍♀️

بعد دو سال سرطانو شکست دادم✌️🎗❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاتوزیان ؟؟؟؟ کاتوزیان کیه ؟ چه کتابی ؟؟؟؟؟ 

فقط یه کاتوزیان می شناسم پدر علم حقوق ایران که کتاباش رو باید تاج کنی بذاری رو سرت 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

والا قیافشم خیلی شخمیه

خیلی اعتماد به نفس داره این همه کلیپ میذاره و برا همه امر و نهی میکنه

نچسبه در کل

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

😂😂😂عزیزم اشتباه متوجه شدی گلم کسی ازش تعریف نمیکنه فقط افراد خیلی کرد سایر ازش تعریف میکنن یکی از کلی و هاشو ببینی متوجه میشی گلی چه شخصیتی داره

برای رسیدن به بعضی چیز ها باید از چیز های دیگر گذشت ..

کاتوزیان ؟؟؟؟ کاتوزیان کیه ؟ چه کتابی ؟؟؟؟؟ فقط یه کاتوزیان می شناسم پدر علم حقوق ایران که کتاباش رو ...

نه منظورم ایشون نبود شیما کاتوزیان میگم

والا قیافشم خیلی شخمیهخیلی اعتماد به نفس داره این همه کلیپ میذاره و برا همه امر و نهی میکنهنچسبه در ...

کلا خیلی مرد ستیزه و تعادل نداره واقعا این خوب نیست