2777
2789

برا خودم نه دوستم میخام ازدواجش با یه فرد ارتشی به خاطر تحقیقاتش زد شده از یه طرفم باباش تو خونه اذیتش می‌کنه راضی هم نبود از اول به ازدواجشان از یه طرفم اون پسره نمیتونه از اونجا بیاد بیرون کلا همه چی در هم شده تو رو خدا یه راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یکی از شهدا یا امامان متوسل شو،وبگو کمکش کنن و هرچی خیرو صلاحش هست براش پیش بیاد،من خودم معمولاً حضرت ام البنین مادر حضرت ابوالفضل ،شهید سجاد زبرجدی،شهید ابراهیم هادی،شهید حمید سیاهکالی،  صدتا صلوات براشون میخونم و ازشون می‌خوام واسطه بشن پیش خدا تا مشکلم حل بشه ،خداروشکر خیلی زود هم همیشه نتیجه گرفتم،یادت باشه واقعا این افراد پیش خداوند عزیزن و ما فقط بخاطر مقام و جایگاه خوبی که پیش خدا دارن ازشون می‌خوایم که واسطه بشن و برای ما دعاکنن،و حاجت دهنده اصلی خود خداوند هست،من اول با خدا حرف میزنم و ازش کمک می‌خوام بعد به یکی از شهدا یا امامان متوسل میشم می‌خوام که برام دعاکنن،باورکن نتیجه میده همیشه ،من تجربه ش کردم و خدارو شکر که بیشتر اوقات کمکم کردن .