من سزارین اختیاری میخام بشم اما این ک میگن بعد سزارین باید ده روز تو جا باشی و درد امپول کمر تا اخر عمر باهاته ولی طبیعی سریع سرپا میشی و انگار چیزی نبوده وسوسم میکنم برم طبیعی
نمیدونم چیکار کنم سردرد گرفتم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
اینم در نظر داشته باش طبیعی اصلا راحت نیس و بچه بازی نیس..استراحت و نقاحت و عوارضم داره حتی شاید بیشتر از سزارین
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
به عنوان کسی که طبیعی بودم نمیتونم بگم سز یا طبیعی چون یکی تجربه کردم ولی اگه بدن ظریفی داری قدت کوتاه استخون بندیت ظریفه طبیعی خیلی خیلی سخت میشه برات
عزیزم جفتش سختی خودشو داره . جفتش هم خوبیه خودش . من اولین طبیعی بودم دومینو بعد یکسال و پنج ماه سزا ...
شما ک تجربه دوتا شو داشتی کدوم؟